[]

Almanca Olan Windows 7'yi Türkçe Yapmak?

Babam, almanyadan Sony Vaio getirmiş. Ama sistemi almanca. Ben bunu nasıl türkçe yapıcam arkadaş. Bazı sitelerde birşeyler diyorlar ama bir türlü başaramadım ben. Var mıdır tecrübesi, bilgisi olan birisi?




 
ultimate ise denetim masasından değiştiriliyor. değilse format atıp türkçesini kurman lazım.


  • sutlu nescafe  (30.01.11 00:09:46) 
windows update aracılıgıyla yapabilmen lazım. güncellemeleri kontrol et, almancan hic yoksa google translate'i kullan, güncellestirmeler bulundugunda orda dil paketlerini görebilirsin, eger göremezsen gizlenmiş güncellestirmelere bak bir de. cözümün kaynagı windows update'de yani.

edit. ahan bir de link buldum

support.microsoft.com
  • agresif koyun  (30.01.11 00:10:59 ~ 00:11:45) 
şimdi ben vistalizator diye bir program kullanarak biraz türkçeleştirdim ama, pc nin altındaki doğrulama kodunu girdiğimde; girdiğiniz yükseltme anahtarı Windows AnyTime Upgrade ile çalışan windows sürümü değil. Başka bir yükseltme anahtarı girin diyor.

yani?
  • wise  (30.01.11 00:25:08) 
beraberinde gelen işletim sistemiyse %90 ihtimalle ultimate değildir, ultimate değilse de windows update'den dil paketi yükleyemeyeceksin.


  • celeron 300a  (30.01.11 01:27:07) 
kanka o iş ultimate kalmadan hemde basitce yapılıyor, lakin % 95 i kadar oluyor ve açıkçası pek güven vermiyor lakin bizim ev ahalisi eng. w7 kullanamadığından amaan yerim orginalliğini dedim bastım bunu, tavsiyem odur ki , nigilizce w7 yi türkçeye çevirmek olarak google da ara eng-tr, oluyorsa de-tr de olur sankim.


  • victim35  (30.01.11 03:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.