[]

kitap sayfalarının resimlerini çekerek pdf ye dönüştürmek için öneriler

neye dikkat etmem lazım, işimi neler kolaylaştırır, daha önce yapan birileri bi kaç tavsiye verebilir mi?




 
ocr ile textleri ayıklayın sonra da pdf'e gönderin.


  • dinomazu  (18.01.11 16:50:37) 
fotoları çekerken dikkat etmem gereenler nelerdir, daha iyi bir pdf elde etmek için.?


  • anonimyususer  (18.01.11 16:59:14) 
primo pdf adında, tadından yenmeyecek harika bir program var. Ben kendi özgeçmişimi word üzerinde hazırladıktan sonra hem havası olsun hem de derli toplu dursun diye bu programı kullanıyorum. Deneme maksadı ile ekran çıktısı alıp jpg formatında kayıt ettikten sonra bu programı "yazıcı olarak gösterip" ekran çıktısını da PDF formatına çevirdim.
Senin tek yapman gereken fotoğraf makinası veya tarayıcı ile kitabın sayfalarını bilgisayara atıp bu programı kullanmak.
Gerçekten işine yarayacaktır..
  • tzameti  (18.01.11 17:08:39 ~ 17:09:25) 
yamuk çekme


  • Suursuz  (18.01.11 17:12:43) 
kitabın sayfalarını açarken parmaklarım biraz gözükecek sanki, buna ne yapmalı..?


  • anonimyususer  (18.01.11 17:22:04) 
  • yapacakbirseyyok  (18.01.11 18:03:30) 
@ yapacakbirseyyok: ayalimdeki mesleği gösterdin bana, teşekkür ederim..


  • anonimyususer  (18.01.11 18:44:01) 
pek sevindim murâda desteğe :)) böyle üçayak da benzer işe yarar.
www.youtube.com
genelde ucuza buluneybıl :)
tinyurl.com
  • yapacakbirseyyok  (18.01.11 18:55:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.