[]

kilo-göbek-spor problemi

merhaba duyurunun fit insanları şimdi benim bi sorunum var bu sorun benim göbeğimdir. 183 boyunda 93 kiloyum hayvan gibi spor yaparım, bisiklete biner 100 km yi çerez niyetine pedallarım, 65-70 dakikada 3.200 metre yüzebiliyorum, parkura çıktığımda aralıksız 10.000 metre koşabiliyorum yanısıra oryantiring sporuyla da ilgileniyorum arada bir doğada ormanda kamp atarız bisikletimle başka şehirlerede giderim iki üç gün dönmem ama gel gelelim bu kadar spor yapmama rağmen benim türk kası göbeğim var böyle yumuşacık bıngıl bıngıl, bacaklar kalın güçlü kaslı, kollar omuzlar yine öyle ama göbeğimi eritemiyorum bu lanet göbeği nasıl eritebilirim, mekik çek diyen olursa hemen söyliyim mekik çekmekten nefret ediyorum bana dayanıklılık gerektiren bir spor söyleyin ve o sporda bi hedefim olsun limitlerimi ölçebileym aynı zamanda da göbeğim erisin, sevmiyorum yerde mekik çekmeyi böyle garip metal aletlerde ikibüklüm olmayı sevmiyorum. anladınız işte ne demek istediğimi çok uzattım ama çözüüm için düşündüğünüz birşey varsa yazmaktan çekinmeyiniz.




 
aç kal diyeceğim kas kütlesi kaybedersin yazık olur. yapacağın en mantıklı hareket günlük aldığın kaloriyi belli bir seviyede tutmak. hayvan gibi spor yapıp yağlarını yakamıyorsan sağlam da yiyorsun demek ki. ne yaparsın? günlük aldığın yağı mümkün olduğunca azaltırsın, günlük aldığın kaloriyi de 2000 yahut biraz üzerinde tutarsın. hayvan gibi spor yaptığın zamanlar bir miktar ekstra karbonhidrat ve protein alırsın.

spor istiyorsan low intensity koşu yap. nabzı 130 civarında tut. günde 1-2 saat koş mesela bu şekilde. bunu yapamıyorsan çık parkurda koş, ki yapıyorum diyorsun zaten. ama demek ki buna paralel olarak yediğin besini de artırıyorsun. demek ki yediğin içtiğine dikkat etmen lazım. abur cubur kesinlikle tüketmemen lazım, fazla yağlı yiyecekler yememen lazım. spor azim işidir dayanıklılık işidir. bu azmi ve dayanıklılığı beslenirken de gösterebilmek lazım. yeme isteğine karşı koyabilmek lazım.
  • cro magnon  (09.01.11 05:30:27) 
önce üst tarafa ayar vereceksin. üstten alıp alttan vermeye çalışınca olmuyor. havuz problemi olmuş seninki.


  • jay jay justified  (09.01.11 06:45:34) 
Tam mekik daha çok karın arka duvarının ön tarafındaki yani böbreklerin yaslandığı kasları, yarım mekik üst karın kaslarını çalıştırır. Alt karın kaslarını çalıştırmak için bacakları devreye sokmak lazım. Bir de çaprak karın kasları vardır ki bunun uzantısına adonis kası diyorlar. Bu egzersizlerin göbeğe faydası o bölgedeki yağları eritmekten daha ziyade karnı güçlendirip karnın öne salınmasını önlemek daha doğrusu yardımcı olmaktır. Güçlü bir karın zayıf bir karından daha derli toplu duracaktır. Yağları lokal değil de sistemik yaksa da böyle bir faydasının olduğu da inkar edilemez..


  • veysiarslan  (09.01.11 09:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.