[]

Pasaport çıkarma ile ilgili

Sevgili duyurucular,

bu şubatta suriye gezisine dahil olacapım inşallah.ancak pasaportum yok henüz.

pasaport çıkarma mevzuları nasıl olur bilmiyorum.Kaça patlar bize,kaç güne alabilirim?
bi de öğrencilere ucuz pasaport veriyoruz demişti bi wat şirketi.
bu durumda da ucuz pasaport alabilirmiyim emniyetten?

bi de kısmetse bu yaz yurtdışına çıkmayı düşünüyorum.Amerika olma ihtimali yüksek.Yakın zamanda suriyeye giriş yapan birisi için amerika vizesi almak sorun oluyormuş diye duymuştum.Aslı varmı bu olayın?

Herkese teşekkürler..

 
  • madyb  (06.01.11 14:30:33) 
e pasaport sayfasından sana uygun günü ve saati seçtikten sonra, o gün o saatte parmak izi vs işlemlerinin ardından gerekli başvurunu alıyor görevli polis memuru. sistem online işliyor, bilgilerin ankaraya gidiyor. 3 gün içinde ptt kargo elden teslim ediyor.

10 yıllık çıkardım 360'a patladı. 310 bir yatırıyosun, 50 de defter parası.

ikinci kısım ise şehir efsanesi, yok öyle birşey.
  • istanbluer  (06.01.11 14:40:43) 
yeni yılda zam geldi 10 yıllık 387,8 TL (defter bedeli dahil)


  • merhum  (06.01.11 14:53:37) 
evet zam geldiği doğru, 30 papelden yırtmak için aralık'ta almıştım.


  • istanbluer  (06.01.11 15:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.