[]

Turkcell'den yeni hat almak mi yoksa numara tasimak mi avantajli?

Avea kullaniyorum ve ikinci bi hat olarak turkcell almayi planliyorum.
simdi direk gidip kontorlu bi turkcell hat mi alayim yoksa once avea, vodafone'dan bi hat alip para falan yukletmeden gidip turkcell'e mi tasiyayim (mumkun mu bu bilmiyorum)?

sanirim tasimada ekstra dakika falan filan veriyor turkcell.

not: bu yeni turkcell hat ile sadece turkcellileri arayip mesajlasicam. bu yuzden kullandiginiz tarife varsa da onerebilirsiniz.

bi fikriniz varsa bekliyorum, sevgiler.

 
türksel alma
vodafone al

  • seyduna6687  (04.01.11 00:13:45) 
bence mesaj paketleri alman faydana olur sadece bu amaçla kullanacaksan. yok baba ben aynı zamanda da konuşurum diyorsan numara taşıman iyi olur.


  • boran79  (04.01.11 00:14:59) 
numara taşıma bütün hepsinde avantajlı. vodafone 600 dakka veriyor mesela 20 tl yüklemeye her ay 100 dakka şeklinde. şimdi tarifeler ışık hızıyla değişiyor veriyordu desem daha doğru olacak.


  • ozdek  (04.01.11 10:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.