[]

Nasıl Gidilir? (istanbul içi)

hedef: halk caddesi
uphill towers(uphill court gibi bir şey de söyledi sanırım telefondaki)
batı ataşehir

kalkış yeri: bahçelievler ve küçükçekmecede oturan iki genç

 
google mapsten halk caddesini buldum ama tam olarak istediğiniz yer mi bilemiyorum...

köprüden önceki son otobüs durağına gelin yada mecidiyeköy-ali sami yen in önündeki durağa oradan 251 ya da 252 ye binin. carrefour da inin üstgeçiten karşıya geçip taksiye binin yada orada sorun (taksi 10 tl gibi birşey yazar sanıyorum)

ya da 500T ye binebileceğiniz herhangi bir durak bulup oradan gene carrefour sonra aynı
  • kisa  (29.12.10 22:25:49) 
kadikoye ulasmayi bir sekilde biliyorsunuzdur. kadikoy iskelenin onundeki duraklardan tek otobus 8A ya da 8M ile ulasabiliyorsunuz. binmeden once sorun yine de gecer mi diye.


  • atrin  (29.12.10 22:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.