[]

izmir
cuma sabahı 8 gibi izmir'de olucam. ilk kez gidiyorum izmir'e, nereye gidilir, nasıl gidilir, ne yapılır hiç bilmiyorum. arkadaşım beni almaya gelmeden önce 3-4 saatlik bir boş vektim var. istiyorum ki şöyle deniz kenarında güzel ve ucuz bir kahvaltı yapayım, biraz kitap okuyayım, azcık nefes alayım. nereye gideyim? nasıl gideyim?

güzelyalı'dan geçen belediye otobüsünü sorup ona binin. güzelyalı asma köprünün orada inip karşıdaki kafeler tarafına geçin.köprüden karşıya geçiş yönünüzden sola doğru 200 300 metre ilerleyince "nar çiçeği" diye bir yer göreceksiniz. renkleri buna uygun zâten. çatlayıncaya dek keyifle yer, hem de komik bir ücret ödersiniz. eh deniz de var tabiyi..
- yapacakbirseyyok
(29.12.10 20:25:47)

@seyduna6687 sabahın 8inde ne alkolü .) Bornova'ya git(küçük park tarafı) kahvaltını, gazeteni orada okursun dolmuşla 15dk.
- tabure
(30.12.10 00:56:38)

@seyduna6687 akşamına içsin yakamozla beraber güzel gider Alsancakta .)
- tabure
(31.12.10 16:42:31)
1