[]

remax sözleşmesinin geçerliliği nedir??

soru başlıkta gizli aslında. bu adamlarla kaç ay önce sözleşme imzaladık. bi gelişme yok. başka bi yerden de müşteri bulundu. illa sözleşmeyi feshetmek mi gerekiyor??




 
Sözleşmenin bir kopyasının sizde olması gerekir. Maddeleri tek tek okuyun. Remax için geçerli midir bilmiyorum ama diğer gayrimenkul danışmanları sizi zor durumda bırakabilecek maddeler koyabiliyor sözleşmeye. Altı ay içinde söz konusu gayrimenkul satılamasa/kiralanamasa bile komisyonumuzu sizden alırız, bu sözleşmenin geçerli olduğu süre boyunca söz konusu gayrimenkul sahibi tarafından satılırsa/kiralanırsa şu kadar ücret alırız vs. En mantıklısı tek tek maddeleri okumaktır.


  • Hypnerotomachia Poliphili  (26.12.10 22:03:15 ~ 22:08:16) 
sorunuz pek açıklayıcı olmamış. yer mi kiralıyorunuz yoksa satıyormusunuz. sözleşmeyi feshedebilirsiniz ama cezai şart varsa onu yerine getirmeniz gerekir.


  • boran 79  (26.12.10 22:03:57) 
aslında sorun şu, kıbrıs'ta türk tapulu arsa satılacak. ama satılamadı haliyle ve sözleşme noter huzurunda falan imzalanmadı. bir de 6 ay değil de iki ay satılamaz feshedildikten sonra diye bi madde var. bu geçerli midir?


  • gumus kedi  (26.12.10 22:09:33) 
bu durumda szöleşmeyi feshetmen halinde iki ay beklemen lazım. ya da alıcıyla anlaşırsın 2 ay sonrası için satış vaadi sözleşmesi yaparsın.


  • boran 79  (26.12.10 22:30:41) 
satış vaadi sözleşmesi. evet teşekkür ederim. zira iki ayın bile önemi var şu durumda.


  • gumus kedi  (26.12.10 22:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.