[]

Yurtdışına uçanlar, havalalanına ne kadar süre önce varıyorsunuz?

Kalkıştan en az 3 saat önce varın diyorlar ama, en az kaç dakika kala gelebiliriz aslında?

Siz kalkıştan ne kadar süre önce geliyorsunuz mesela? Ve Havalimanına veya Havayolu şirketine göre değişebilir mi bu? Atatürk havalimanında mesela?


 
3 çok 1 saat yeter. check-in için, bavulları vermek için yeterli. zaten 1 saat çok çabuk geçer o arada, kaynar gider. 3 çok yav, yolculuk o kadar sürüyor buradan almanya'ya.


  • pomolilik  (21.12.10 18:33:58) 
atatürk havalimanındaysa genelde normalden biraz daha erken geliyorum. kontuarlar hayvan gibi dolu olabiliyor. diğer havaalanlarında çok sorun olmuyor. sabiha gökçen cillop zaten. yurtiçi için 45-50 dk öncesi iyidir. yurtdışı için de 1 buçuk saat iyidir.


  • natura horror vacui  (21.12.10 18:39:07) 
kaç saat önce varacağından ziyade evden kaç saat önce varmak için çıktığınız önemli. 1.5 saat öncesi için çıkın. zamanında varırsanız en kötü 15-20 dakika fazla beklersiniz. 2 kere dış hat sefer kaçıran birisi olarak söylüyorum.


  • sonokur  (21.12.10 18:42:24) 
biletin üstünde 2 saat önce gelin yazarlar normalde. uçuştan 1 saat önce falan da check - in yapmak iyidir bence. erken check-in yaparsanız hem acil çıkış önü koltuk kapatırsınız, yayılırsınız uçuş boyunca.ayrıca kuyruğu var, bilmemnesi var. uçağa binmeden önce duty free'de gezmesi var. velhasılı bence bir buçuk saat iyidir.


  • resistance is futile  (21.12.10 18:43:10) 
boarding 20-25 dakika once oluyor genelde. onu da dikkate alarak ucus saatinden 2 saat once gidin kosusturma olmasin. international terminal daha guzel digerlerinden free shopta vakit oldurun en kotusu.


  • blackworld  (21.12.10 18:47:48) 
içhat mı, dış hat mı, sabahın körü mü, akşam saatleri mi, cuma akşamı mı, bayram, ortak uzun tatil öncesi mi, asker sevkiyatı var mı gibi soruların cevabına göre değişiyor. polis kontrolünden geçip, uçağa gitmek bazen 5 dakika sürüyor, bazen 45 dk.

içhat uçuşu için 1,5 saat önce alanda olduğum halde, zor bela yakalayabildiğim uçuşlarım da oldu.
  • pyro clustic flow  (21.12.10 19:09:21) 
İsrail için kafadan 2.5 saat. Türkiye'ye dönüşte kafadan 4 saat.

Diğerleri için 1.5 saat yeter.
  • tekosin  (21.12.10 22:06:08) 
İstanbul trafiğine güvenmediğim için olabildiğince erken gidiyorum, havaalanında vakit geçiriyorum. Bavulları erkenden verip pasaport kontrolünden geçiyorum, kitap, dergi okuyorum. En az iki saat önce gitmeniz iyi olur her şeyden eminseniz.


  • sourlemonade  (22.12.10 07:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.