[]

windows 7 ultimate 64bit (bir, iki problem hakkında)

bilgisayarımdaki müzik, video dosyalarını oynattığım playerları hafızaya bir türlü alamıyorum. şöyle açıklayayım;

ses dosyalarını winamp ile oynatmak istiyorum, ses dosyasını sağ tık, özellikler diye secip birlikte aç'ı winamp olarak seciyorum. bu arada her zaman aynı eylemi uygulanın yanıda tık var ama faal değil o tıkı secme veya kaldırma işi aktif değil. sonrasında misal avi, mp4, flv vb uzantılı dosyalara da aynı eylemi yapıp onda da windows media player veya bs player seciyorum. o an uyguladığım değişiklik geçerli oluyor ama daha sonra baktığımda yine video dosyalarının bazıları winampla eşleşmiş. acaba bu yaptığım secimleri ebedi kılacak bir yol vr mıdır?


 
Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla


  • milesh  (19.12.10 12:30:17) 
Winamp Agent kullanıyorsanız ondan dolayı olabilir, kontrol edin.


  • thor odinsson  (19.12.10 12:54:07) 
winap ın ayarlarından dosya turlerı var, avi, x264 mkv gibi uzantıların tiklrini kaldırın. sonra carsayılan programlardan dabi ayar cekin.


  • bryan fury  (19.12.10 13:11:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.