[]

Justin Bieber ne ola ki?

tamam, kendisi hakkinda bikac duyuru acilarak ne olduguna dair sorular sorulmus, ben bu tiplemenin nasil meshur oldugunu az cok biliyorum. lakin bana haddinden fazla itici, gereksiz, hatta normal bizim turk liseli ergenler gibi geliyor. ne bileyim bi fark goremiyorum yahu. unlu olmasini falan anlarim nihayetinde en mal tipleme bile televizyona ciktiginda binlerce hayran topluyor. ama nedir bu cocugu farkli yapan ya? videolari youtube'da milyonlarca defa izlenmis falan? pembe mi siciyor, nedir yani?




 
yalnız değilin, bakın kim sizinle aynı fikri paylaşıyor:) www.youtube.com


  • sanal hayvan  (19.12.10 07:35:32) 
yeni nesil ergenler buna hayran işte. jonas brothers bir justin bieber iki. 10 sene öncenin ricky martin'i gibi düşünün..(oha yaşlanmışım sanırım)


  • inkey  (19.12.10 09:07:16) 
sesi güzel, şarkılar güzel tip fakır. bütün kızlar hayran amk. siz bir bok bulmoyonuz ama herif kim kardashian ı düdükledi. yaa nabeer?

ozi önce kıçındaki kılları şeyetsin


ccc castin reyiz ccc
  • cedric tweedledee  (19.12.10 10:04:00) 
şarkılar vasat ses kötü ve medya pompalıyor diyecektim ama onun yerine trollendiğimi hesaba katıp paradoxdgn.com


  • sanal hayvan  (19.12.10 10:45:11) 
ya zamanında küçük ibo küçük onur neden türkiyede tuttuysa bu da tuttu işte. bizim ibolar onurlar da internasyonla olsalar o kadar para kazanırlardı kaldı ki bu çocuk daha prezentıbıl.

şaka bir yana, şarkıları vasat olabilir ama sesi vasatın üstünde.

ben ortaokuldayken çıtır kızlar falan vardı. ilkokul çağındakiler gider bunun kasetlerini alırlardı falan aynı mantık ki, biber bu saydığım isimlerin çoğuna ses olarak ve çalıştığı kişiler bağlamında 109238091238 falan takar. aşırla falan şarkı yapmış mesela. ben beğendim şarkıyı.

ama çocuk işte ergenlik bitince sesi ne olur bilinmez. tipi ne olur o da bilinmez.

bu arada ozi ozbörn bunu okuyorsan topsun olm!!!

www.youtube.com

bir de bu şarkı aşırın bir başarısı mı castinin mi?

bakış aşısı...
  • cedric tweedledee  (19.12.10 11:40:01) 
11-12 yaşından beri youtube a videolarını gönderiyormuş kendisi, çok kişi izleyince de ünlü olmuş demek ki. bunlar da ilk videolarından sanki.

www.youtube.com

www.youtube.com
  • pinking of you  (19.12.10 12:37:28) 
sesi güzel
güzel dans ediyor
tanıdığı taşaklı insanlar var (usher-justin timberlake)
yaşıtları için yakışıklı çocuk
daha ne olsun?
  • ronaldo17  (19.12.10 19:06:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.