[]

kabahatler kanunundan ödenen cezanın tekrar istenmesi.
1.5 sene önce denizli'de 69 tl cezaya çarptılırdım, bir ay geçmeden istanbul vergi dairesine faturayı ödememe rağmen istanbul vergi dairesi başkanlığından tebliğ zarfı geldi 1 hafta içinde 69 tl ödemem gerektiğine dair. makbuzunu bulmam imkansız bunun, ben şimdi napayım?

aynı cezadan dolayı olduguna emin misiniz? eğer aynı cezaysa ve makbuzunuz yoksa yapacak bir şey yok çünkü faturayı ödediğinizi ispatlamakla yükümlü olan sizsiniz.
- overdose
(17.12.10 20:09:00)

aynı ceza, aynı tarih. 1.5 sene geçti bir de, kaç lira olmuştur şimdi?
- :/
(17.12.10 20:35:28)

durumunuzu anlatır bir dilekçe yazabilirsiniz en azından...
- limonluhavuc
(17.12.10 21:13:30)

aynı ceza tutanağını mı göndermişler? tutanakta boşluklar var mı? ceza gıyabınızda mı kesildi? cezayı ödediğinizi ve ayrıca da zaten tutanakta bosluklar oldugunu vb itiraz sebeplerinizi yazarak bulundugunuz bolgenin nobetci sulh hukuk mahkemesi'ne itirazda bulunabilirsiniz. dilekçeniz+ tc kimlik fotokopisi+ 20 TL civarı posta pulu ile
- overdose
(17.12.10 22:22:30)

ceza tutanağı göndermemişler, kabahatler kanunu falan da yazmıyor zaten, takibe alınan borcun 69 tl olmasından ve cezayı aldığım tarihe denk gelmesinden bu çıkarımı yaptım, başka bir yerden borcum falan yok zaten.
ceza gıyaben kesilmedi, makbuzunu alıp, istanbula giderek cezamı ödeyip makbuzunu da (fotokopi mi orijinal mi hatırlamıyorum) denizli karakoluna gönderdim.
sorun karakola ulaşmamasından çıkmış olsa ödeme emri denizli'den gelirdi, di mi?
ceza gıyaben kesilmedi, makbuzunu alıp, istanbula giderek cezamı ödeyip makbuzunu da (fotokopi mi orijinal mi hatırlamıyorum) denizli karakoluna gönderdim.
sorun karakola ulaşmamasından çıkmış olsa ödeme emri denizli'den gelirdi, di mi?
- :/
(17.12.10 22:33:44 ~ 22:34:28)
1