[]

İnternet Çöktü - Gmail ve diğer siteler açılıyor mu?

ve bazı sitelerin açılması yavaşladı mı şu anda sizde de?

downforeveryoneorjustme.com sitesi de açılmıyor.


 
evet bir anda kesinti oldu az once bende de. normale donmus degil.
gmail'i de zar zor basic html formatiyla acabildim. standart bicimde acilamiyor.

  • fader  (16.12.10 12:55:23 ~ 12:57:13) 
şu an problem yok bende.


  • xenophobe  (16.12.10 13:09:25) 
telekom dnsleri kullanırken bende giremedim ama msn fln aktifti bu yüzden dns sunucularında sorun vardır diye google dnslerine geçtim sorun yok ama google dns kullanan başka bir arkadaşım sorun yaşıyorum, bu da daha ilginç :)


  • zpider man  (16.12.10 13:12:36) 
her sorunu da dns server'lara baglayanlar cikmasa zaten disimi kiracagim. (bkz: dns server)
su anki problemin kullanilan dns server'lar ile ilgisi yok. yurtdisi cikisi problemi diyecegim ama sozluge de erisemedim bir sure, kafami karistirdi o.

  • fader  (16.12.10 13:17:09 ~ 13:18:38) 
şimdi düzeldi sanırım. "dns server" veya "yurtdışı çıkışı" problemı degılse ne olabilir?


  • ermanen  (16.12.10 13:28:19) 
sorun bende hala devam ediyor... yurtdışı çıkışı diye şeyediyorum ben de...


  • gelecektengelenkutupayısı  (16.12.10 13:45:56) 
bağlantı çok kötü.msn e girmiyo, işimi yapamıyorum uçak bileti alcam alamıyorum.
elim kolum bağlı walla

  • melodica  (16.12.10 14:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.