[]

Sıradayken biri önünüze geçerse ne yaparsınız?

Uzun süredir sırada bekliyorsunuz ve biri, aniden önünüzde bir yerde araya dalıyor. Ne yaparsınız? Birşey der misiniz? Bu durumla nasıl başa çıkarsınız?




 
tabi ki derim. ama durumu kollayarak yaklaşmak lazım, belki dalmaya çalışmıyordur da bir şey bakıp kaçacaktır. evet klasik laf bu ama. yine de önce "pardon, sıra var, farkında mısınız?" gibi bir girizgah yapıp tepkiye göre ses yükseltmek lazım. o kim oluyor da geçiyor canım önüme?!


  • autoimmune  (16.12.10 00:37:09) 
Yerine bağlı. Karman çorman bir hal almış otobüs durağıysa ayı gibi itmezse boşveririm, ama ekmek, tüp kuyruğu olsun, alışveriş olsun geçerse höst derim kibarca. Çok kıl bir tipi yoksa "kaynak yok eki eki", kılsa "kaynak yok gardaş" derim.


  • tekosin  (16.12.10 00:41:00) 
ben genelde arıza yapıyorum...izin istemeden geçerse.izin isterse seve seve sıra veririm.


  • jesabel  (16.12.10 00:41:47) 
önüme geçen birinin gerçekten ihtiyacı olduğunu (acele etmesi gerek, ayakta duramıyor durumda ise vs.) görmezden gelirim.ama aksi durumda arıza çıkarırım.çıkardım.çıkaracağım.

izin istesin ciğerimi yesin.
  • manifeste  (16.12.10 01:13:52) 
dalgınlıktan sıra olduğunu bile fark etmemiş olabilir, kibarca uyarırım.


  • aklimiseveyim  (16.12.10 01:15:55) 
Uyanıklıktan yaptığı belliyse epey bir uğraşırım kendisiyle, yazık ona.


  • sourlemonade  (16.12.10 01:34:29) 
geçenlerde böyle bir şey başıma geldi. öğle arasında bankanın açılmasını bekliyordum. çok afedersiniz yavşağın biri geldi bankanın açılmasına yakın önüme geçti. ''napıyosun kardeşim sende iyi biliyosun ki ben senden önce burdaydım'' dedim. herif pişkin pişkin güldü. hiç cevap vermedi. bende sabır çekip beklemeye devam ettim ama acayip sinirlendim. neyse banka açıldı millet içeri hücüm etti. bu yavşak gişe numarası için makineye hamlesini yaptı, düğmeye bastı, numara çıkar çıkmaz kağıdı ben aldım. ama normalde asla böyle bişey yapmam. sırf bişey desinde dalıyım diye yaptım ama hiç bişey demedi. keşke deseydi.


  • jacksor  (16.12.10 08:13:00) 
uyarırım, tepkisine göre de gelişir ama hatırlatmakta fayda var değil mi?


  • rn  (16.12.10 09:22:26) 
sıranın bende olduğunu açıklayıp, cevap beklemeden önüne geçerim.


  • girl in a coma  (16.12.10 10:43:21) 
Geçenlerde yurtdışında piyangoda adam büyük ikramiyeyi önüne geçen kadına yer verdiği için kazandı, kadın oraya geçmeyip adamın arkasında sıraya girseydi, parayı kadın kazanacaktı :)


  • cnky  (16.12.10 12:44:25) 
mal mal bakarım... (yazmasam içimde kalacaktı)


  • ozzm  (22.12.10 21:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.