[]

ne yesem? acil !

bir aydir pizza hut in 1+1 kampanyasından karnımı doyuruyorum ama artık gına geldi. lakin fiyat/doyurma orani ayni seviyede baska bir secenek de bulamiyorum. var mi sizin bildiginiz şöyle ucuza güzel ve dolu dolu beslenebileceğim yer. yemeksepeti üzerinden cihangir e servis yapan bir yer?




 
Pizzadan bayınca Çılgın dürüm ya da Bambi'ye transfer oluyorum . Közde kebap olucak Cihangir listesinde o fena değildi ama bi ara kredi kartı almıyolardı, çok ucuz değil ama ( Firuzağa camisinin ordaki) Kardeşler'inkinden daha iyidir. Bir de mahalledeki börekçiler de eve servis yapıyorlar ama bende telefonları yok. Meydandaki büfeler dışında ucuza doyurcak çok seçenek yok gibi.
Not: Fasuly'yi de çok övdü arkadaşlarım ama sürekli olmaz o da. Arada ekmeğin üstüne sucuk ve kaşar koyup fırında 5 dakka kadar bekletirsen ucuza pideye yakın bi ürün elde edebilirsin. Zor iş vesselam.

  • pyro clustic flow  (23.01.08 14:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.