[]

Sinema biletinin satılmaması

Biraz gecikerek sinema bileti almaya gittik. Reklamlar da geçtiği için satamayız dediler. Niye dedik. Şikayet etmiş seyirciler, reklamlardan sonra girenler rahatsız ediyormuş, o yüzden kaldırmışlar. En fazla 5 dakika geçmişti reklamları sanırım. Karşılaştınız mı böyle birşeyle? Haklılar mı sizce?

edit: salon çok dolu değilse, kim rahatsız olacak ki... kimsenin önünden geçmeden bir yere oturabilirdik.


 
Haklılar.


  • fifi  (11.12.10 19:08:01 ~ 19:08:09) 
bence haklılar hacı. mesela geçen gün istinye park'ta av mevsimine gittik. tam 35 dakika reklam döndü film başlamadan önce. film fragmanı olsa anlarım da 35 dk reklam ne? 15tl verdiğin sinema biletine 35 dk reklam izlemek koyuyo adama. bi de üstüne o beklemeden sonra önünden birinin geçerek yerini aramaya çalışması saçma. ha dersen ki 5-10 dk fln sürmüştü reklam+fragman olayı. o zmn çok ta sorun olacağını sanmıyorum.


  • faaip de oiad  (11.12.10 19:09:52) 
haklılar tabi. ben geç girenlere gıcık oluyorum şahsen. hele bir de benim sıramda oturacak ve önümden geçmeye çalışacaksa daha da gıcık olurum.

edit: kapı açıldığında içeri ışık süzülmesi, ve içeri girenlerin aralarında konuşarak oturacak yer beğenmeleri/aramaları da yeterince rahatsızlık verici bence.
  • lemmiwinks  (11.12.10 19:10:36 ~ 21:45:08) 
Sonuna kadar haklılar, şahsen en nefret ettiğim şeydir kapıların zırt pırt açılıp kapanması. Tam konsantre oluyorum birileri dalıyor salona bu sefer gözüm onlara takılıyor falan hoş şeyler değil bunlar.


  • skywalkeremre  (11.12.10 19:11:30) 
Hangi sinemaydı bu? Reklamlar çok uzun sürüyor, filmi değil reklamı bölmüş olurdunuz. Onları kimse sallamıyor ki. Bir de rahatsız olan insanlar her şeyi adabınca yapıyorlar mı onu düşünmek lazım, sinemada telefonu çalanlar, çok normalmiş gibi çalan telefonu açanlar, açtıkları yetmiyormuş gibi konuşmaya devam edenler, film boyu mesajlaşanlar. Bunların içinde en rahatsız edeni reklam sırasında girenler olurdu bence.

Yani haklılar evet ama, haksızlar da bence.

Bir de şu var, geç giren de bulduğu yere otursun, yüz saat yerini aranıp onu bunu rahatsız ediyorsa olmaz tabii.

Yine de daha fazla bilet satmak yerine seyirciden gelen şikayeti kaale almaları hoşuma gitti benim.
  • hair freak  (11.12.10 19:15:34) 
Haklılar.


  • xenophobe  (11.12.10 19:30:29) 
hala reklamlar devam ediyorsa haksızlar bence..


  • isyanim var ulaan  (11.12.10 21:28:16) 
kesinlikle haklılar. vay be süpermiş valla.


  • girl in a coma  (11.12.10 22:21:17) 
nolacak la girsin otursunlar. bi de reklam oynuyormuş zaten...


  • brkylmz  (12.12.10 08:30:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.