[]

kediyle kuş

www.facebook.com

böyle bir şey nasıl mümkün oluyor? içgüdüsü filan yok mu bu kedinin?


 
çok güzelmiş video :D
olabilir tabi içgüdüsünü bilemicem ama evde kuşla büyüdüyse kedi kuşu yemek olarak görmüyordur.bizim de bi kedimiz vardı, dışardan serçeyi eve getirirdi ama canlı olurdu, alırdık elinden bırakırdık.yani olabiliyor artık hayvanlarda bi alem.
köpek var sokakta, kedi gidip sürtünüyor köpeğe.sokak hayvanların da bile var.
muhabbet kuşumuzu kafese yaklaşan kedileri gagalar mesela ama kediyle yalnız birakmaya ben cesaret edemem.umarım bi fikir uyandırabilmişimdir sizde.
  • banane yaaaa  (03.12.10 00:02:28 ~ 00:07:04) 
karnı toktur. aç olsa affetmez bence. bir de ev kedilerinin avlanma güdüleri köreliyor. sokağa bırakınca bile yaşayamıyorlar diye bir geyik vardır.


  • bellbane  (03.12.10 00:03:29) 
ay esnerken bi an hüp diye kapıcak sandım kuşceğizi. bence cok uykusu var ugrasmıyo


  • gkk  (03.12.10 00:36:52) 
bi de böyle birşey var

getir.net
  • khan shabbir  (03.12.10 01:22:21) 
peki bu kedinin huyuyla ne kadar alakalı? böyle bir şeyi biz sağlayabilir miyiz? birlikte büyütüp bir akşam eve geldiğimizde tüylerini bulmayalım sonra.


  • kaboom  (03.12.10 02:05:49) 
evet ilginç. yani mesele kedinin kuşu yemek olarak görmesi değil. kediler doğuştan avlanmayı, hareket eden, kendinden küçük şeylerle oynamayı, pati atmayı vs severler. bu kedi ise gerçekten çok centilmen.


  • crystalsoul  (03.12.10 02:36:50) 
karga ya da kuzgun tarafından evlat edinilen kediye rastlamıştım youtube da. kedinin birlikte yaşadığı aile kediyi içeri alınca karga ortalığı birbirine katmış verin yavrumu diye(tahmin ediyorlar.)gayet güzel sevişiyorlar bence. avlanma gereksinimi duymayan hayvanların güdüleri köreliyor mu ne? etik tartışmaları etrafında kedi gibi evcil tilkiler yetiştirmeye çalışan bir kısım rus bilim insanlarının uysallaştıkça tüylerinin rengi değişen 50. kuşak tilkileri kucakladıklarına şahit oldum geçende bir başka youtube videosunda.kişisel yorumum nevrotik ruh hallerinin insanlardan hayvanlara geçebilen bir yapıya sahip olabildiğidir.biz genelde hayvanları insanlara benzeterek yani kendimize benzeterek sevebiliriz, belki onlar da öyle yapıyordur?
kediyi evlat edinen karga: www.youtube.com
evcil tilkiler : www.youtube.com
  • ukde  (03.12.10 18:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.