[]

Hoşlandığınız biri var ama...

başka şehirde.

- Aynı şehirlerde görüşebiliyorsunuz bazen ama çok az.
- Bu iki kişinin de sevgilisi var (yeni başlamış ikisinin de) ama yine de birbirlerinden hoşlanıyorlar. Belki de diğeri hoşlanmıyor ama hoşlandığını düşünüyor, kesin değil burası.
- Bu iki kişi hep mesajlaşıyorlar ve samimiler.
- Birbirlerine açılamıyorlar, sevgili faktörü de var zaten. Ayrıca uzak mesafe ilişkisi de ikisinin aklına yatmayan birşey.

buraya kadar okuduysanız bir soluklanalım. karmaşıklaşacak olay şimdi...

- Bu iki kişi yakın zamanda başka ülkede yine farklı ama yakın şehirlerde bulunacaklar ve görüşecekler. Hoşlanılan kişi diğer ülkeye geri dönecek ama diğeri dönmeyecek. Görüşme kısa süreliğine olacak yani.

- Hoşlanılan kişi daha sonra (1 sene sonra tahminen) yine o ülkeye gelerek onun yakınına gelecek. Böylece uzun süreler beraber olabilecekler.

Kısaca araya hep zamanlar girecek ama bu kişiyle irtibat kesilmeyecek. Hoşlanılıyor sonuçta. Nasıl davranmak lazım sizce ve eğer açılmak isteniyorsa en uygun zaman ve söyleyiş tarzı ne olabilir...

"Keşke aynı şehirde olsaydık hep, beraber olabilirdik" tarzı birşey denilirse ne düşünür sizce?

Karmaşık olduysa affola, bir aşk meşk sorusu da biz çığırmaya çalıştık...

 
bana bu is eninde sonunda olacak gibi geldi. akisina birakin, basbasayken soyleyesiniz gelirse kasmayin soyleyin.


  • tryit  (01.12.10 23:35:43) 
kesinlikle bir şey söyleme, bir senelik zaman dilimlerinden bahsediyorsun.
olur bu iş de, 1 sene sonra da olabilir, 5 sene sonra da; yeter ki bozmayın akışını.

  • :/  (01.12.10 23:38:18) 
öyle uzun vadeli ayrılıkları, daha doğrusu bekleme sürelerini v.b. kaldırabilecek kadar güçlü duygularınız olsaydı zaten şu anda başka sevgilileriniz olmazdı. geçiniz, kendi yarattığınız romantik, içli bir hikayeye inanmayınız.


  • Phoebe  (02.12.10 00:20:10) 
when harry met sally yi önereyim o zaman, o filmden alınacak cok dersler var, orgazm sahnesi dışında elbette :)


  • atmacaged  (02.12.10 00:33:31) 
haci abartma.
yilan hekiyesi olmu$ bu. farkli ulke farkli $ehir. 3 5 gun. elindekiyle idare et. a$k ma$k yalan zaten.benden soylemesi, faydam dokunsun :)

  • rusdemezale  (02.12.10 00:38:44) 
bence o kayıp 1 sene uzun bir süre. biliyorsunuz teoride kolay gelse de pratikte ha deyince de görüşülemiyor. bu 1 sene, ülkeler arası mesafe olduğundan; internete dayalı olacak büyük ihtimalle. tamam iki taraf da hoşlanıyor kabul edelim ama hem o "1 sene" tahmin, yani uzayabilir ya da hiç olmayabilir belki de; hem de iki taraftan biri mutlaka 'arıza çıkaran' çıkan taraf olacaktır, stresten.

sorunun "Keşke aynı şehirde olsaydık hep, beraber olabilirdik" tarzı birşey denilirse ne düşünür sizce?" kısmı için ise; "güzel şeyler düşünür, net bir cümle, naif, laubali değil" gibi şeyler söylemek istiyorum. ama bu zaten bulanık olan duruma nasıl bir katkı sağlar bilemedim. söylemek yerine daha net bir eylemde bulunulabilir, mevcut sevgiliden ayrılmak gibi. tabi bunu "bak senin için naptım!" şeklinde sunmayarak. "neden ayrıldınız" dediğinde "çünkü aynı şehirlerde yaşayan sevgililere gıcık oluyorum!", gibi.
  • oldu görüşürüz  (02.12.10 01:11:36) 
uzun zamandır boyle devam ediyorsa artik bir seyler soylemek istiyorsaniz, soyleyin
ama sanirim oyle degil zira bu kadar birbirinden hoslanan iki kisi engel yoksa araya baskasini sokmazdi
madem sokuldu, iliskilerin ayri ayri yurutulmesinden yanayim
  • rn  (02.12.10 16:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.