[]

soğuk havalarda giyim kuşam

iş gereği saatlerimi dışarıda geçirmek zorunda olduğum için gelecek günlerde karda kışta giyecek tavsiyesi bekliyorum.

montumu (lafuma) ve ayakkabımı (gorateks) gibi halk arasında dağcılık malzemesi diye bilinen markalardan almıştım geçen sene. bu sene de bunların muadili öncelikle pantolon ve diğer sıcak tutacak giysi arıyorum.

bir de bu dağcılık malzemelerini istanbul'da veya internette daha ucuza satan yerler var mıdır?

 
thinsulate ozellikli olsun gore-tex(mont da olsun) olsun.


  • bryan fury  (01.12.10 23:33:06) 
belki giyiyorsundu ama gene yaziyim termal içlik.


  • morte  (01.12.10 23:55:10) 
mont olarak nike acg serisi.350 lira civarında.aynı serinin altı da var oda 170 civarında.memnun kalırsın.


  • han20  (02.12.10 00:09:07) 
Atlas Outdoor var, bazi urunleri uygun fiyata satiyorlar.
Ben gore-tex ayakkabi almistim ucuza.


www.atlaskamp.com
  • lightblue  (02.12.10 01:40:07) 
decathlon'a bi git. güzel şeyler var.
bide asla spor markalarının doğa sporları için ürettiği mamüllerden alma, çok çok 3-4 yıkama sonra özelliği gidecektir. yazık parana.

  • icemanr  (02.12.10 09:01:44 ~ 09:02:55) 
Cok hareket etmiyorsaniz: N2S polar iclik, 800+ fill kaz tuyu ince bir ceket [Patagonia'nin var misal], uzerine hard shell nefes alir mont.

Hareket filan varsa: Termal iclik, 300D Polar , HardShell Ceket veya N2S polar iclik ve SoftShell Ceket.
  • ucan sincap  (02.12.10 11:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.