[]

Açıköğretim Hakkında

merhabalar. şu an bir üniversitede okuyorum ama sevmeyerek. neyse bu sırada en azından ilgi duyduğum ya da duyabileceğime inandığım konuda da eğitim alayım diyorum. aklımda şu üç bölüm var,

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı
Medya ve İletişim Programı
Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı

bunlar hakkında açıklamalar yazmışlar internet sayfalarında, ama yine de daha detaylandırabilecekler var mıdır aramızda. yani bunlardan mezun olsan şunları yapabilirsin, bu bölümlerde şunları öğretirler gibi.

mesela fotoğrafçılık programında okusam alır yürür müyüm fotoğrafçılıkta? yoksa o iş başka şekilde mi oluyor?

ya da radyo ve televizyon programcılığı ileride spor muhabiri olabilmemde ne gibi katkılar sağlar ya da hiç alakası yok mudur?

kafamdakileri de hemen hemen anlamışsınızdır sanırım. bu bölümler dışında verdiğim örneklerde ilerleyebilmem, o meslekte çok iyi olabilmem için yetenek dışında ne gereklidir? ne biliyim bir ara güler olmak hayal midir? ya da bir kenan onuk?

son bir soru daha, bu bölümler 2 yıllık önlisansmış sonradan dikey n-mikey geçiliyor mu ya da bırak 2 yıllık kalsın mı dersiniz?

biraz uzun oldu kusura bakmayın. teşekkür ederim şimdiden.

 
bu bölümler örgün üniversitelerde uygulamalı veriliyor biliyorsunuz. yani okumaya başladığınız andan itibaren yalnız teorik alacaksınız. bitirir dgs ile geçiş yaparsanız ki imkansız değil, iyi bişiler olur. aksi takdirde hobi olarak kalır.


  • frida zetkin  (25.11.10 21:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.