[]

windows 7 olan modele xp yüklemek

www.pcdepo.com

linkteki bilgisayar mevcut bende. içine win.7 yüklenmiş olarak geldi. lakin ben xp kurmak istiyorum orijinal, yan sanayi tüm xp cd lerini kurmaya çalıştığımda belli yerde hata veriyor kurulmuyor.

nedendir? nasıl düzelir?

 
önyargıdan dolayı xp kurmak istiyorsan diyebilirim ki win7 gayet tatmin edici.


  • terp  (25.11.10 15:20:26) 
win 7 üzerine xp mode kurarsan işini görür, şuna bir göz at. (bir pencere içinde xp çalışır, internet explorer penceresine benzer)

windows.microsoft.com

edit: bunu kurman için yeni bir disk bölümüne ihtiyacın yok, win 7 çalışırken yapıyorsun. hiç bir zararı yok.
  • pisekarv2  (25.11.10 15:21:29 ~ 15:27:43) 
yeni bi hard disk bölümü oluşturdun mu kurmadan önce. bi de windows xp daha eski olduğu için windows 7'nin boot şeysini siler. windows 7 mi açayım xp mi diye sormaz pc. direk xp'yi açar.

sen tamamen kurtulmak istiyorsun sanırım. onu yeni anladım.

hatanın ne olduğunu yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir. belki de elindeki cd'ler sata desteklemiyordur..
  • hububrad  (25.11.10 15:22:26 ~ 15:28:51) 
bios da hdd yi ide ye getir sonra olmazsa tekrar deneyelım fakat xp driveri bulma konusnda sıkıntın olaiblir.


  • bryan fury  (25.11.10 15:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.