[]

korede neler oluyor?

savaş filan..




 
savas zaten bitmemisti de, bence rusya ukrayna ve gurcistan'in ardindan yine nato ve dogu birligini test ediyor.. fuze kalkani geyigi ile ayni zamana gelmesi cok manidar.


  • bunubenyazdim  (24.11.10 16:30:36) 
Ufak ufak çatışmalar halinde yıllardır süren sürtüşmeler ara ara alevleniyordu zaten. Yakın zamanda da olan bu. Topyekün savaş çıkması imkanı pek yok.


  • ataturkiye  (24.11.10 16:31:11) 
amerikanın nükleer uçak gemisini güney kore ile ortak tatbikat için japonyadan yola çıkarmasıda kanımca buna cevap. topyekün savaşa kimsenin girmeye cesaret edeceğini sanmıyorum.
ilgili haber: www.ntvmsnbc.com

  • maden suyu  (24.11.10 17:12:13 ~ 17:13:06) 
sam emmi kuzey koreye dalmak için bir bahane yarattı hepsi bundan ibaret.
dünyanın jandarması oldu deyyuslar her poka koşuyorlar.
nükleer silah denemesi yapacaklar belkide.

kuzey kore : koministen
güney kore : emperyalist uşak

ikisi yanyana olunca biri başkalarına hizmet etmek için varsa bunlar olur.
  • seyduna6687  (24.11.10 18:30:03) 
japonya 2. dünya savaşını kaybettikten hemen sonra koreden çekildi bütünü ile müttefik kuvvetlerin yönetimine geçti.
amerikalılarda çekildikten hemen sonra, kore ikiye bölündü. kuzey ve güney olarak.
kuzey sovyet ve çin kaynaklıdır,güney ise amerikancı politikayı destekler.
soğuk savaş halen devam ediyor. yoksa küçücük kuzey kore ülkesinin, başka bir devleti bombalamaya götü yemezdi.
  • voyager  (24.11.10 20:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.