[]

sosyal bir iş

utangaç, asosyal bir insanım. ama bunu değiştirmek istiyorum. mesela tiyatro kursuna gidiyorum. yogaya gitmeye de başladım. bir de diyorum ki bir iş bulayım. hem para kazanırım, hem de açılırım diye. ama nasıl bir iş olabilir bilmiyorum. çünkü bu yaşıma -22- kadar hiç bir işte çalışmadım. ailemle yaşıyorum. üniversiteden yeni mezun oldum. ama işte artık bi yerden başlamam gerekiyor. seneye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. oraya gidince zaten ister istemez şartların zorlaması sonucu açılırım. ama gidene kadar burada da yapabildiğim kadar bi şeyler yapmak istiyorum.

greenpeace'in yüzyüze diye bir projesi varmış mesela. direkt sokakta insanlarla temasa geçiyorsun. bana iyi gelir diye düşünüyorum. ama ücret olarak ne kadar veriyorlar acaba?

bu arada iyi bir ingilizcem var. yani süper diyemem ama rahat konuşabiliyorum. temelim de iyidir. ama sertifikam falan yok. o zaman bi iş çıkmaz mı sizce ingilizceden?

evet, durum böyle. sizce nasıl bir işle başlayabilirim?

not: izmir'de yaşıyorum. ona göre spesifik işler de önerebilirsiniz.

 
geçende duyurunun birinde bir avrupa birliği gönüllü projesi için adam arıyorlardı. Madem seneye kadar zamanınız var, böyle bir aktivite çok güzel olur sizin için. Hem keyifli olur.


  • natnan  (20.11.10 19:46:25 ~ 19:46:45) 
greenpeace gonulluluk esasina gore calisiyor diye biliyorum, herhangi bir ucret vermiyorlardir bence. ama sosyallesmek icin de iyi bir yontem, en azindan denemekte fayda olacaktir.


  • dengesiz pamuk  (20.11.10 19:55:51) 
Ücret alıyorsunuz. Kariyer.net'den başvurabilirsiniz. Zira başvuran herkesi alıyorlar.


  • secretdorm  (20.11.10 19:59:21 ~ 19:59:33) 
Unicef yüzyüze yap, 8 ay kadar oldu izmir'de başlayalı. Greenpeace'den iyidir en azından ne yaptıkları ortada. Ben de çalıştım bir süre orada. İstanbul ayağında. Girmeden önce kalabalık ortamlarda kekelerken, çıktığımda otobüste giderken yanımdaki adamların muhabbetine karışır olmuştum :) günlük 30tl+ticket verirler haftada minimum 3 gün çalışmanı isterler...


  • cnky  (20.11.10 20:16:27) 
valla greenpeace izmir kıbrıs şehitlerindeki elemanlar incicilerle limoni dikkatli ol.


  • keller  (20.11.10 23:18:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.