[]

yurtdisi master ile aile'nin saglik sigortasi

Mumkun mudur? Mumkun ise nasil olur? Buradaki ingilizce ogrenci belgemi alip götursem "bu ne lan" derler gibi geliyor.




 
sağlık sigortasıyla öğrenci belgenin ne alakası var. buradaki olarak kastının tr olduğunu varsayıyorum. ya da sorun çok yetersiz..


  • modesttiago  (18.11.10 16:49:34) 
afedersiniz, anlasilir diye dusunmustum.
Yani ben tatillerde Turkiye'ye dondugumde babamin Bagkur'undan yararlanabilir miyim?
Lisans doneminde her sene ogrenci belgesi gotururdum Bagkur'a ben.
  • natnan  (18.11.10 16:53:04) 
www.hukuki.net

erkeksen durum yukarıdaki gibi. ama sgk nın anlaması için büyükelçilikten filan onaylı olarak çevirtmen gerekebilir öğrenci belgesini. kızsan zaten evli olmadığın müddetçe öğrenci olmasanda yararlanıyorsundur zaten...
  • modesttiago  (18.11.10 17:16:30) 
eger iki ulke arasinda sigorta anlasmasi varsa yasadigin ulkedeki saglik sigortan turkiye'de de gecerlidir. bunun icin sigortandan bir belge alip sgk'ya ibraz etmen gerekiyor.


  • hd  (18.11.10 17:41:51) 
yasadigim ulkedeki sigorta devletin tum vatandaslarina sagladigi basit sosyal sigorta. Ona ragmen biraz tuzlu (bkz: isvec). Zaten onun icin gelince bir kac kontrol yaptirmak icin soruyorum. Onun disinda calismadigim icin oyle ekstra bir sigortam yok.


  • natnan  (18.11.10 18:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.