[]

PUCCA kimdir; neden bu kadar meshurdur ve guzel midir?

Bu hatunu bu kadar meshur kilan nedir? Cinselligi acik acik konusmasi mi?




 
ilk 2 soruya cevabım yok ama duyduğum kadarıyla çirkinmiş


  • cisterna  (10.11.10 11:07:10) 
Takip edenlerin 95%'i "kerameti ne ki bu hatunun" diye bakıyorlar, emin ol. Takip edip de "hasstr... şu anda büyük bir aydınlanma geçiriyorum" diyen birine rastlamadım henüz.

Tamamen sürü psikolojisi yani.
  • ataturkiye  (10.11.10 11:09:27) 
ee bu sürü psikolojisini yakalamayı nasıl başarmış diyim ben de o zaman :)


  • rurouni  (10.11.10 11:17:41) 
ben çok değerlendirecek kadar bilmiyorum ama bi arkadaşım şey demişti
"eski ilişkilerini, yeni sevgilsiini, cinsel deneyimlerini ,arkadaşlarını vs her şeyi anlatıyor, anlattıklarında çok bi numara yok ama o 'rontgenleme' hissini çok iyi veriyor"
yani böyle kızın özel defterini açmışsın okuyomuşsun gibi bi his yaşıyomuşsun, okudukça okuyomuşsun, sürükleyiciymiş, merak ediyomuşsun bu hafta noldu falan
takip ettiriyo kendini, güzel anlatıyo aslında demişti
  • cisterna  (10.11.10 11:21:07) 
bence cinsellik haci; eksi duyuru'da bile sirf cinsellikle ilgili sorulari yonelten bir kadin ol, senin bile hayranlarin olur. Erkekler kendisini hafif mesrep olarak gorup "lan bunu yataga atsam ne cukerim haa" derken kadinlar da "vay vay vay; hatuna bak. demek boyle de oluyormus; e biz neden yapmadik bunlari" diyordur. Yaniliyor muyum?


  • bipot  (10.11.10 11:22:36) 
insanların büyük bir kısmı salak olduğu için pucca ya da bir başka soytarının ulusal çapta "meşhur" olması doğaldır.
şöyle bir hafızanızı zorlayın; biz kimleri meşhur etmedik ki?..
ne zaman ki, insanlık âlemi olarak ortalama aklımız "sike sürülecek kadar" seviyesine gelecek, o zaman hepimiz biraz daha rahatlayacağız ve medya bizimle oynamaya korkacak.

böyle buyuruyorum.
  • KarlukYinyang  (10.11.10 11:34:39) 
pucca tek degil, sadece en bilineni. pucca gibi özel hayatini bloglarda paylasan ve birkac yüz izleyicisi olan bir sürü kadin var blogspot ta. kadinlar icin "ay ne cesur kadin, dur bakalim neler yasamis" röntgenciligi, erkekler icin "kesin veriyordur, belki gruba da evet der bir sansimizi deneyelim" kazı kazan kısmetciligi.


  • atmacaged  (10.11.10 11:39:19) 
kız iyi yazıyor, samimi yazdığı için de insanları taşaklarından yakalıyor. tüm olay bu. vakit geçirmek için okunur ama uzun vadede kimseye bir yararı olmaz.


  • Gkcn  (10.11.10 11:39:38) 
www.google.com.tr

google görsellere göre bu imiş
  • asadas1999  (10.11.10 12:05:06) 
şimdi, ayrıldığınız bi kız arkadaşınız olsun diyelim.

siz de üzüntülüsünüz, terk edilmişlik öfkesi de var.

gidip bir blog açıyorsonuz, ve kız arkadaşınızın ismini vererek, işe mişe girmeye kalkıştığında ismi google'da aratılınca isminin yanında görünsün diyerek onun için orospu, fahişe, sürtük, kaşar, homo diye iftialar yazıyorsunuz.

evet, bir an için bunu yapan bir erkek olduğunuzu düşünün.

işte pukka bunu yapmış bir kadındır.

Peki bir erkek olarak, böyle bir şerefsizlik yapıp, eski kız arkadaşınıza iftiralar attığınız bir blog açsanız size ne derler?

şerefsiz, piç, orospu çocuğu, yavşak, it derler di mi?

toplumdan soyutlanırsınız. dışlanırsınız. arkadaşlıklarınız biter, işten atılırsınız.

neden? çünkü bir kadına iftira attınız.

ama bir kadın, "ben artık böyle bir ilişki sürdürmek istemiyorum" diyen bir adama bunu yaptığında, "ay çook maaasssum, ay çook sürükleyici, ay çok heyecanlı, ay harrika,. oh olsun o pis adama. çükkacığımızı üzmüş, gitmiş, ayrılmış, oh olsun," derler.

işte bu toplumda kadın-erkek eştiliği olmadığının en güzel örneğidir çükka.

siz de ananızın boklu şalvarının altından çıkıp, kadüüüün haklerüüü, kadünlerüümüüüz ezülüüyüüürr diye boşuna anırmayın. akıllı olun.

burası anaerkil bir toplum. babablarınız, analarınızın kuklası. bu ülkenin erkekleri kadınların kuklası. ve erkekler için yaratılan resmi imaj hep pis, kötü, çirkin, ağzı salyalı, masum kızceğizleri sikmek için bekleyen iğrenç tecavüzcüler...

kızlar ise şeker, mini mini, masum prensesler.

işte karşınızdaki şey bu:

www.facebook.com
  • Cem Şancı  (10.11.10 12:19:10 ~ 12:56:37) 
twitter.com!/PuCCaa/status/26440044719

bunu söyleyebilecek yüreğe sahip bir kız daha tanımadım. dürüstlüğünü seviyorum.
ayrıca metin yazarı olduğu için kurduğu cümleler basit olsa da etkileyici.
  • titiz  (10.11.10 12:36:22) 
kim la bu mir mir agzini bukerek konusuyor. dovesim geldim. ama dovmem zaten kollarim kasli. olm mal misiniz la? valla bak. isiniz gucunuz, izleyecek diziniz yok mu? pucca ney la? la gidin ekmek arasi kasar salam yaptirin mahalle bakkalindan, cocuklugunuza donmek icin, o en saf duygularinizda yaninizdayken boyle mallari takip etmeyi onlari olduklarini zannettikleri bir bok haline getirmeyi birakin.

Yam yum konusurken erkek arkadasinin resimlerini koyup ona ibne dedigi internet sitesini kapatip siire gazele cevirdigini de yaptigi seyin lakayitliginden kendisi bile utanip eki kiki diye gecistiriyor.

La olm az akilli olun la. soyleyenin sirf ami var diye soze deger katmayin.

cem sanci adamimsin.
  • gunlerin kopegi  (11.11.10 11:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.