[]

Siteler açılmıyor.

İki gün önce herşey normalken bilgisayarı kapatıp yattım sonraki gün açtım bir baktım sadece ekşi sözlüğe girebiliyorum. Bir iki site daha denedim ,yok girmiyor...pardon google.com ve MSN Messenger a girip mesajlaşabiliyordum sadece. Aradan zaman geçince bazen ekşi'ye de giremez oluyorum, atıyorum, facebook a girebiliyorum. sonra bir daha deniyorum facebook'a da giremiyorum. kafasına göre takılıyor yani. hatta ekşiduyuru'ya da giremiyordum bugüne kadar. sorun nerde olabilir acaba? DNS? 4.2.2.2 olarak değiştirdim ama pek bir işe yaramadı. Bi el atın be:(




 
Bugünlerde var bi acayiplik bağlantılarda. (bkz: opendns) ya da (bkz: treewalk)'u deneyin.


  • colonizer  (08.01.08 16:19:44) 
ben ikisini de denedim rapidshare açılmıyor rapide erişimde sorunu olan var mı?
edit: 4 2 2 1 e aldım düzeldi gibi

  • kofteburger  (08.01.08 16:22:10) 
modemi resetleyince düzeliyor.ben 2 gün boyunca yaşadığın sorunları yaşadım.ama modemin arka tarafındaki modem reseti var oraya çubuk sokuyorsun.sonra tekrar modemin kullanıcı adını ve şifresini giriyorsun.olay bitmişti.çubuk öenmli ama.çubuğu 10-15 sny basılı tutacaksın ;)


  • fatih eskitas  (08.01.08 16:48:04) 
dns lerde sorun var bugun, 4.2.2.3 ve 4.2.2.2 an itibariyle fitil edenler. 4.2.2.1'e gecicem simdi.


  • only  (08.01.08 17:05:08) 
opendns.com


  • compumaster  (08.01.08 23:54:26) 
bu bana da oluyor ben de google a girebiliyorum sadece,ara sıra da ekşiye :P format attırmayı düşünüyordum virüs yedim sandım da..


  • su nanesi  (09.01.08 00:59:35) 
evet opendns hakikaten işe yaradı... aynı sorunu yaşayanlara da denemelerini tavsiye ediyorum.


  • hellguard  (09.01.08 13:54:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.