[]

İnsan en çok kendisinden mi sıkılır?

yorumlayınız.




 
insan sosyal bir canlı, tek başına kalınca kendisinden değil insansızlıkta sıkılır.


  • ceo  (23.10.10 01:14:09) 
Sıkılası gelmişse her şeyden sıkılır.


  • sourlemonade  (23.10.10 01:19:07) 
insanoğlunun sağı solu belli olmaz.


  • seyduna6687  (23.10.10 01:27:17) 
ewt, her türlü sıkılmanın nedeni, kaçınılmaz olarak, insanın kendisidir.
güzel günler yakında, metanetle bekleyiniz.

  • anonimyususer  (23.10.10 01:38:07 ~ 01:57:31) 
serdar ortaç tan sıkılır. bir sürü insan ölüyor şu ülkede, ölmedi gitti anasını satayım.


  • pisekarv2  (23.10.10 01:41:42) 
evet. sıkıldığı diğer şeylerin içinde en çok kendisinden sıkılır. çünkü kaçamayacağı ve değiştirmesi en zor şey kendisidir.


  • click here to see her naked  (23.10.10 01:43:53) 
İnsanın kendinden sıkılması mümkün değildir.


  • hophophoba  (23.10.10 01:48:33) 
hayır, aksine diğer insanlardan sıkılır. kendi başına sıkılıyorsa dahi bunun en büyük sebebi canını sıkan başka insanlardır.


  • deeperdown  (23.10.10 01:52:05) 
@ hophophoba ve deeperdown:

zaman gelir hiç birşey keyif vermez insana. bu durumlarda insan kendisiyle bir muhasebeye girmiştir. bu hesaplaşma bitmediği için keyif almıyordur.

bir filmden sıkıldıysa bile, asıl sıkıldığı şey, o kadar dikkat etmeye çalıştığı halde illa sıkıcı filmlere bilet almasıdır. ilk defa sıkıcı bir film seyreden kişi onun sıkıcı olduğunu bilemez. sıkılmak kavramı, bu nedenle kişiye özeldir.
  • anonimyususer  (23.10.10 01:58:05) 
  • yasakani  (23.10.10 02:43:47) 
insan kendisinin "olmak istediği kişi" olmadığını anladığında kendinden sıkılır.


  • orpheus  (23.10.10 03:41:46) 
kendine alışkındır. öyle olsaydı sürekli ama sürekli sıkılmamız lazım gelirdi, çünkü kendimiz hep burda. hiç bir yere gitmiyor lanet olası.
insan kendi kafasındaki eğlenceli/idare eder durumlarına uymayan durumlarda sıkılır. istatistiğe vurursak bütün sıkılmalarımızı toplasak "üf ben de ne pis bi insanım"a sıkıldığımız zamanlardan fazla eder. bence.

  • tryit  (23.10.10 04:35:35) 
farklı yönlerini ortaya çıkaracak farklı ortamlarda bulunamıyorsa farklı insanlarla iletişime geçmiyorsa rutinden, alışkanlıklarından ve deneyimsizlikten sıkılır aslında, kendinden sıkıldığını sanır. tamam belki kişiliklerimiz tahmin edilebilir ve sabit. çoğu durumda hep bilinen (kendimize özgü) tepkileri veririz çoğu da alışkanlıktan ileri gelir şartlandırılmışlıktan bazen de, ama o durumla ilk kez karşılaşıyorsak ne tepki vereceğimizi kendimiz bile kestiremeyiz bazen, hayat bu yüzden gizemli ya işte, her seferinde kendimizi yeniden keşfederiz. yaşamını otomatiğe almıştır, hep aynı tepkileri verir olayları farklı yönlerinden göremezsen sıkılırsın gibime geliyor. kendini aşmak diye bir deyim vardır ya hani onunla alakalı bir şey sanırım.


  • dasein  (23.10.10 22:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.