[]

javascript

www.istanbul.edu.tr

mesela şu sitede solda "güncel duyurular" diyor. orda kayan yazılar olması gerek ama bende boş duruyor.

nasıl yapalım?

 
Bende de bos duruyor, javascript kodunda bir problem var. O duyurulari iceren, 'mrq' id'li bir eleman var, ancak javascript kodu daha burasi uretilmeden hata verip durmus.

Firefox ve Chrome ile denedim, bozuk. Belki sana lazimdir diye tum duyurulari alip suraya koydum:

pastebin.com
  • lightblue  (19.10.10 21:56:03) 
siteyi sen mi yönetiyorsun? : )
anlamadım tam.

  • serafettinn  (19.10.10 21:56:13) 
Niye javascript'in içine basıyorsun ki değişkenleri. marque'nin içine direk echo et olsun bitsin. kasma yani.


  • serafettinn  (19.10.10 22:03:11) 
benim pc'de sorun var sanmıştım.

çünkü explorer'da nokta otomasyonu çalıştıramıyorum. sol menü çalışmıyor. ama yukarıdaki kutucuğa kodu yazdıp "git" dediğimde açıyor sayfayı.

yönetimle bir alakam yoktur.

nokta.istanbul.edu.tr
  • unknown doctor  (19.10.10 22:05:31 ~ 22:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.