[]

tax free ile ilgili bir kaç sorum var

merhabalar;
arkadaşıma 2 tane notebook aldırdım gecen istanbul'dan. kendisinin italya,'da oturma izni vs var. şimdi sabiha gokcen'e gdip urunleri onaylatacak. peki aynı anda ben blgisayarlrı ondan alabilir miyim yoksa illa bilgisayarları italya'ya mı gitmesi gerek?



 
senin gitmene bile gerek yok, havaalanında faturaları gösterse yeter.
hatta sen gidip, hemen orda bilgisayarı almaya kalkarsan huysuzlanır bizimkiler.

  • de jure  (16.10.10 14:34:47) 
@durukafa
benimde meramım o zati. hemen alsam ne olur diye?

  • achiles34  (16.10.10 15:14:54) 
şöyle ki.

1- global refund vs. ile almışsa havalimanına gitmeden herhangi bir acenteden alabilir.
2- yok eğer öyle değilse elinde sadece faturası var ise: terminale girdikten sonra kontrolü yapılır ve ürünlerin yanında olması gerekir. zaten terminale girdikten sonra da çıkıp sana ürün veremez. parasını ise faturayı aldığı yere postalayarak alabilir.
  • carnicero  (16.10.10 16:31:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.