[]

Audi A4 Vs BMW 3.20d

Selamlar ikisi de yaklaşık aynı para Audi 2007, bmw 2006 model km leri birbirine yakın. Siz olsanız hangisini alırdınız, Audi nin veya Bmw nun hiç kronik sorunu var mı?

Not: 50k TL ye bunlar alınabiliyor.


 
bmw yi tercih ederim.

(bkz: bmw'ye özgü mekanik motor sesi )
  • ykyt  (06.10.10 09:34:28) 
ykyt ve rurouni +1


  • saleen  (06.10.10 09:43:35) 
50 bin liraya alınabilinecek farklı tonla araç var

fiyat / performans olarak subaru impreza subjektif olarak daha iyidir
  • sozluknickmiverulan  (06.10.10 10:28:21) 
@sozluknickmiverulan , ne performansı be abi, bence bu 2 marka dışında araba alınmaz. Gidip 200sx alalım istersen performanstan ziyade tüm herşeyin bileşimi, tasarım,güç,güvenlik herşey yani.


  • mikelarteta  (06.10.10 10:47:52) 
bmw ler belli bir yaştan sonra hızla dökülmeye başlar. audi daha sağlamdır. gerçi bu biraz da bmw kullananların profilinden kaynaklanıyor olabilir. bana sorarsan bir mercedes al.50 bine bmw alma audi veya mercedes diyorum ben. alman harici alacaksan eğer bir honda accord al.


  • ground  (06.10.10 12:30:58) 
bmw tabiki


  • ryu  (06.10.10 13:39:08) 
Quattro degil ise BMW - bu arada AUDI'de dizel degil mi?

Surus dinamigi olarak arkadan itisli veya onden cekisli tercihini yapmaniz gerekecek. Bana kalsa biraz daha bekleyip yeni kasa A3 alirim! :P
  • ucan sincap  (06.10.10 20:15:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.