[]

Beylikdüzü (Büyükşehir-Bizimkent) insanları nerede?

istanbul'a yeni tasindim canlar cigerler, digerlerinin aksine yenecegim bu ibne sehri.
neyse sadede gelelim,

yalniz yasamayi sectim ama lan bazen konusuyorum sesim eko yapiyor koca evde, hassiktir diyorum, icim bi garip oluyor. gunduzleri is yerinde oldugumdan bi sorun yok ancak karanlik cokunce yalnizlik da cokuyor be arkadas (böhüüü).

buyuksehir-bizimkent civarlarinda gencler falan ne yapiyor ya? zaten komsuluk iliskisi diye birsey yok. sabah adama gunaydin diyorum ama pezevenk sanki 35 yildir duymadigi bir kelimeyi duymus gibi suratima bakiyor.

ha bu duyurunun amaci sozlukten birileriyle tanismak kaynasmak degil, zaten sozlukte cok aktif degilim, hic gelemem sozluk sohbetlerine, geyiklerine. lakin baktim ki arkadas markadas bulamiyorum o zaman mecbur kalicaz. optum, byeee

 
site yaşamı tarif ettiğiniz gibi de komşuluğun olduğu yerde de max 2-3 komşunuzu tanırsınız. çalışıyorsanız da akşamları nadir görüşülür. çok da bir şey kaybetmiyorsunuz bence. yakında oturan arkadaşlarınızla buluşup görüşebilirsiniz belki. gerçi beylikdüzüne de neresi yakın ki :)


  • sttc  (05.10.10 21:06:32) 
beylikdüzündeyim aynı sorun. aq beylikdüzüne neden taşındıysak. arada taksim falan yapıp kalabalık görünce içim huzura eriyor. sen de aynısını yapmayı dene. ama


  • wessago  (05.10.10 21:16:32) 
bizimkente cornere git. olmadı sahile in be hacı. çekmece sahili kışın güzel olur. oradan albatrosun hemen çaprazındaki festivale git. nargile söyle, etrafa bakın sonra gidersin eve.


  • tebelles  (05.10.10 21:50:00) 
aynı dert vallahi haziranda taşındım ben de anca evde oturuyorum zaten uzak, hatasonları taksime atıyorum kendimi. amma velakin paraya kıyaraktan spor salonuna yazıldım. çevre oluyo en azından, işten gelince gidip takılıyorum biraz. hem spor sağlık filan. güzel şeyler yani. bir çözüm oluyor bi yerde.


  • awlmi  (05.10.10 22:11:09) 
araban varsa,beykent universitesinin arasından gir ( kaya millenium'un yanında ) yolun sonunda sağ yap 100 mt git ve dur. manzaraya bakıp içkini yudumla. ben amk beylikdüzü'nde 2 yıldır öyle yapiyorum


  • siypancak  (26.12.10 12:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.