[]

Adsl ve telefon hatti (Yeni abonelik)

Selam arkadaslar,

istanbul'a tasindim ve internet aboneligi almayi dusunuyorum. kiraci olarak oturuyorum ve henuz eve herhangi bir fatura da gelmis degil. bu baglamda 2 sorum var,

1. ev arkadasim bugun Telekom ADSL icin basvuru yapacak. gerekenler nelerdir? fatura isteniyorsa malesef fatura yok. elimizde kira kontratimiz var sadece.

2. Ev telefonu ihtiyacimiz kesinlikle yok. Bu yuzden her ay telefon faturasi odemeyi istemiyoruz. Telefonu iptal ettirip sadece hat uzerinden adsl hizmeti almak mumkun mudur? eger mumkun degilse bu isi en ucuz nasil halledebiliriz? Bir arkadasim telefon hattini actir ve tarifeni 9 liralik falan bi tarife olarak sec diyordu. bu isin yolu yordami, arastiran varsa bilgi versin lutfen.

 
9 liralık tarife yok, en ucuzu 20 lira. telefon olmadan internet kullanmak şu anda mümkün değil.
ama telefon hattını ve interneti actırdıktan sonra tüketici hakalrı hakem heyeti vs. ye giderek telefonu kapatıp sadece interneti kullanmak mümkün diyorlar, gazetelerde falan da yazmış ama ben görmedim.

  • de jure  (29.09.10 13:12:06) 
dün açtırdım. sadece kimlik yetiyor. aylık 19.90 ev100 tarifesini ZORLA seçerek telefon da bağlatmak zorundasın


  • manfool  (29.09.10 13:31:09) 
oturdugum yer buyuksehir mah. beylikduzu.
binada kablolu tv var. bunun fiyatlari nedir ki ? az once bir arkadasim 1mbit baglanti var falan dedi. cok kararsizim yahu, superonline altyapi getirmis ancak baglanti vermiyor binaya suan. superonline baglanti verir diye de taahut imzalamak istemiyorum baska bir yer ile.

  • dengesiz pamuk  (29.09.10 13:38:28) 
uydunet fiyatlar: www.uydunet.net
kablotv mecbur yanında. o da 7tl gibi bir şeydi sanırım.

  • lemmiwinks  (29.09.10 13:49:33) 
kablo 1 mbit sınırsız ve kablo tv teledünya falan toplam 30 geldi. Kesinlikle adsl den daha iyi bir alternatif. Tavsiye ederim. Uydunet


  • thefin  (29.09.10 13:49:38) 
valla kablonete yabancı olduğum için hiç girmedm o işe, istemeye istemeye küfrede küfrede 20lira bayılacağız telekoma. şöyle söyliyim bu arada fiberle alakalı superonline ile konuştum. sadece sitelere plazalara veriyoruz dedi. yani apartmana öyle kolay kolay vermiyo. şişlide bir tek Taşyapıda var dedi öyle söyliyim sana. telefon edip sor istersen.


  • manfool  (29.09.10 17:37:31) 
Kimliğinle gitsen yetiyor kira kontratına gerek yok. Ev telefonun aramaya kapatırsın, o zaman aylık 11 tl sabit ücret ödersin. En düşüğü budur. Eğer ilk açılışta telefonun kapatamıyorsan birkaç ay sonra kapattırırsın aramalara. Bende net limitsiz tarifesi var, 15gb ı geçince hız düşme olayı. 49tl +11 telefon 60a kapatıyorum. Aylık en az 80 90 gb downloadım var. Şehir merkezi olduğu halde düşmüyor hız.
Bide işine yarayan cevapları doğru olarak tikle pls.

  • molon labe  (29.09.10 18:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.