[]

Ayriliklar da mı dahil sevdaya?

Sevgili kirik kalpler sokagi sakinleri,

32 yasimdayim, o da 28 yasinda. ayni sirkette calisirken tanistik. cok hizli basladi. 6. aya geldiğimizde dugun planlarindan bahsedip ev esyalarimizi secmeye bile baslamistik. aile bireyleriyle tanismalar oldu. herkesin eski sevgilisiyle yasadigi guzel cok guzel gunlerdi.

derken bayram tatilinden donuste ben seni senin beni sevdigin kadar sevmiyorum sanırımla baslayan bir konusma gecti. 2 gun sadece telefonda gorustuk. sonra ablasindan o iki gunde surekli agladigini ogrendim.

bu haftasonu psikiyatriste gitti. anksiyete teşhisi konuldu. cipralex vermis doktoru. dun ilk ceyrek dozunu aldi. aksam gorustugumuzde aglaya - sarıla benden ayrilmasinin kendisi icin de en dogrusu olacagini soyledi.

soyleyebildigi tek sey benim ona cok iyi davrandigim, cok yardimci oldugum, onu cok mutlu ettigim ama bunlara hakettigim sekilde karsilik veremedigi icin duydugu uzuntu. beni cok sevdigini ancak aşık olmadigini benim aşkım ve sevgimi gosterme bicimim nedeniyle kendini kötü hissettigi ve bundan dolayi bir gun beni üzebilme ihtimalinin onu delirttiği gibi seylerden bahsetti.

simdi; "kiz hakli beyler" diyerek yolumu degistirmeli miyim yoksa "mal olma sen o kizi seviyorsun birakma bu isi" mi demeliyim?

bundan once iki sevgilim olmustu birisi 6 ay sürdü 2 yil kimseyle beraber olamadim. ikincisi 7 yil sürdü 4 yila yakin yalniz gezmeyi tercih ettim. simdi 3. de de cuvalladim. acaba ben birakmaliyim mı bu gönül islerini?

 
ucuz atlatmışsınız. kız haklı değil de siz yine yolunuzu değiştirin.


  • quadropol  (21.09.10 09:08:29) 
Bu tür kızlardan hayatımda 3 kez tanıdım ve sonu hep ayrılık oldu. Psikolojisi bozuk iki karakterli oluyor bu cinsler. Bence direk bırakın ama çok seviyosanızda biraz daha uğraşın derim sonradan pişman olmamak için


  • romeomustdiee  (21.09.10 09:34:19) 
tedavi görmüş birisi olarak normal karşılıyorum, öyle silip atmayın
yapmanız gereken tek şey sizinde psikiyatriste gitmeniz...

  • Nesrin.Yolcu  (21.09.10 09:46:32) 
bazı arkadaşlar psikolojisi bozuk, iki karakterli falan demiş hatta cins diye eklemiş. o kişilere insanlığa giriş 101 dersini almalarını öneriyorum.

arkadaşım bu bir rahatsızlıktır. tıpta sayamayacağımız kadar çok rahatsızlık var ve kız arkadaşın da onlardan birine tutulmuş. anksiyete ile ilgili dökümanları inceleyip bu soruyu sorduğunu farz ederek cevap veriyorum. anksiyete kişilerde ani ruhsal değişiklikler yapar, karar alamama, korku bunların başında gelir. sizi çok seviyor, evlenmeye karar veriyor eşya bile seçiyorsunuz ama birden korkuyor sevdiği halde ağlıyor sizi uzaklaştırmaya çalışıyor.

bu anksiyetenin klasik tablolarından birine %100 olmasa bile %90+ uyuşuyor. anksiyetenin tedavisi var. teşhis konulana kadar olan süreçten sorumlu tutmayın kendisini o da sizi düşündüğü için uzaklaştırmak istiyor kendisinden. sevmiyorum etmiyorum diyen insan evlilik düşünür mü lan bi kere akıl mantık var ailesiyle niye tanıştırsın. iş ciddiye bindikçe "ya beklediğim gibi olmazsa her şey, ya x olurza, ya z olursa" gibi sorular arkadaşın anksiyetesini tetiklemiş. yalnız bırakma yanında ol. tedavi süreci sonrası normale döndüğünde belki aşkınızı çok daha güçlü bir şekilde "beni yalnız bırakmadı" taşıyacaksınız. ya da gerçekten kendisi size bu rahatsızlığıyla zarar vermek istemeyecek ve bitirecek.

karar senin ya baştan kaç git ya da yanında ol ve sonucu gör. kaçarsan başka sonuç olmayacak ama beklersen ve destek olursan belki olayın gidişatını değiştirebilirsin.
  • atrin  (21.09.10 09:55:51) 
atrin +1


  • vejeteryan vampir  (21.09.10 10:14:37) 
hemen hemen ayni sey benim de yillar evvel basima gelmisti. ilk zamanlarda yasadigim arasam mi aramasam mi git-gel lerim arasinda bir gun internette bir yere "artik cok ozgur cok mutlu hissediyorum kendimi" menvalinde yazdigi bir sey nedeniyle bayagi bir sogumus aramamistim, oyle bitmisti. aslinda sogudum denmez de iste madem boyle daha mutlu boyle kalsin o zaman diye dusunmustum. eger o metni okumasaydim, oyle hissetmeseydim muhtemelen 55.000 kere filan arardim :)

senin yerinde olsam yaninda olurum bu arada...
  • aksak kurbaa  (21.09.10 10:39:24) 
kesinlikle ayrıl. görünen köy kılavuz istemez bu kadar basit. bazıları hümanist takılır aklınca iki tanede afilli cümle kurar okursun pratikte mantıklı gelir falan ama iş uygulamaya gelir denersin ve sonuç alamazsın. işler daha da tatsızlaşmadan, birbirinize saygınızı kaybetmeden ayrılın.


  • istanbull  (21.09.10 11:38:12 ~ 11:39:00) 
kaç abi kaç.


  • ceo  (21.09.10 13:20:40) 
Bir antidepresan ilaca alışmak en az bir ay sürer. Bu bir ay içinde dengesizlikler olabilir bu çok normal. Dahası cipralex ssri gurubuna dahil bir ilaç. Yani kullandığı sürece daha iyi olamayacak, kullandıkça iyileşecek, tedavi olacak ve bir gün ihtiyacı kalmayacak.
Sizin de yapacağınız şu kız arkadaşınızı uzaktan takip etmek. Eskisi gibi dakikada bir aramak değilde günde bir defa halini hatrını sormak. Gerçek bir arkadaş gibi. O ilaca alışınca normal bir insan gibi karar verdiğini görüncede karşınıza alır normal normal konuşursunuz.

Ayrıca ''hepimiz çok normaliz o kız deli'' numarasına bayıldım lan, valla.
  • aks-i endaz  (21.09.10 17:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.