[]

küçükyalı ikmal maliye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı

benim gibi buraya düşenler var mı acaba? ya da burası hakkında bilgisi olan birileri. yerini yurdunu biliyorum zaten bana içerden bilgi lazım=) daha önce burda askerlik yapanlar yardımcı olursa sevinirim.(bu arada yedek subay olmuşum sınıfım da ikmal)




 
benim de orası cıktı, kara kuvvetleri ikmal yedek subay, her turlu bilgi, tecrube ve tavsiyelere muhtacız efendim su anda...


  • portishead  (10.12.07 12:40:09) 
3 ay eğitim alcaksın ondan sonra yurt sathına dağılacaksın. çok paniğe gerek yok o yüzden.


  • ozdek  (10.12.07 12:53:41) 
evet bi kere küçükyalıda acemilik 18 gün. evet evet yalnızca 18 gün. bu da demek oluyor ki diğer yedek subaylardan 2 maaş öndesiniz. çünkü acemiye maaş yok. hızlandırılmış acemilik diyebiliriz=) ardından yurdun çeşitli bölgelerine dağıtılacağız. yeni askerden gelen bi arkadaşım da benim gibi küçükyalı da acemiliğini yaptı ve ankara ya gitti. onun sınıfı da ikmaldi. ancak ankara onun gidebileceği en iyi yerdi. çünkü onun torbasında hakkari ardahan siirt ankara varmış. yani dağıtımdan sonra yüksek ihtimal istanbul dan çok uzaklara gideceğiz. şimdiden psikolojik olarak hazırlanılsa iyi olur. ayrıca teslim olmadan traşınızı olup öyle gelin ki bir de berber sırası beklemeyin. ilk gün zaten kuyruklarda eriyip gidecek, bi de bunun için bir iki saatinizi öldürmeyin.


  • rentts1  (10.12.07 13:08:11) 
bu arada ziyaretçileriniz de pazar günü gelebilirler. zira acemiliğiniz boyunca birliğin dışına çıkmak diye bi olay yok.


  • rentts1  (10.12.07 13:13:00) 
ikmalde 18 gün müymüş? doğrudur. diğerleri 2-3 ay kadar eğitim alabilir. ya da bizim zamanımızda mı öyleydi? aman neyse.


  • ozdek  (10.12.07 13:23:39) 
ha bir de şu var "ikmal" "levazım" ın yeni adıymış. yani burası eskiden küçükyalı levazım maliye okulu idi. sınıfı ikmal olanlar "ne ki bu acaba" diye kara kara düşünmesinler. levazımcısın işte, tedarikçi, dağıtıcı vs. tabi sınıfında ikmal yazıyo diye güvenme başka işler de yapabilme ihtimalin var. ne de olsa askeriyede mantık aranmaz.


  • rentts1  (10.12.07 14:54:02) 
burda detaylı bilgiler var.
tinyurl.com

  • rentts1  (10.12.07 15:09:02) 
bi de bööle bi tanıtım filmi var küçükyalıyla ilgili;
youtube.com

  • rentts1  (10.12.07 19:22:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.