[]

ipod ses kaliltesi farkı

ipod'un su an pisayadaki urun seceneklerinin hepsinin ses kalitesi ayni midir? hangisi daha iyidir?(ses kalitesi acisindan)




 
vaktinde donanimhaber gibi fanatikler forumunu yalayıp yutmuştum. 99% ı kötü diyip adını ilk defa görüdğüm alman firmasını övüyorlardı. bence ipod tatmin edici bir seviyede ses veriyor. ama ekolayzır ayarlarının kısıtlı olması sorun. eğer ben saf ses seviyorum dersen ipod olabilir ama yok bilmemne teknolojisi olsun. ses işleme yeteneği filan olsun dersen cowon'u öneririm. ekolayzır ayarı yapamadım 2 aydır halen bir sürü ayarını kurcalıyorum, mükemmel bir alet ve aynı zamanda pmp.


  • carnicero  (09.12.07 16:28:19) 
1. nesil iPod shuffle'ın hepsinden iyi olduğunu söylerler ses kalitesi olarak.


  • arche  (09.12.07 19:59:08) 
kötü ürün yoktur kötü kulaklık vardır diyebilirim. onun dışında ipodların hepsi benzer kalitede ses sunuyor zaten pro olsanız ipod almazdınız eminim ;) ipod kullanıcısıyım bu arada.


  • ozdek  (09.12.07 20:39:33) 
shuffle digerlerinden farkli bir cip kullanir ve biraz daha kaliteli oldugu soyleniyor.


  • chavezding  (09.12.07 22:03:14) 
burada iki nokta var.
1. ses kalitesi
2. ses yüksekliği düzeyi.
bu ikisi karışmamalı. avrupa piyasasında satışa sunulanlar ile amerikadakilerin ses yüksekliği düzeyi farklıdır.
ab kulakları patlatmayalım diye belli bir oranın altına indirmiş ses düzeyini.
bu sorun amerika serverlarından ürünün sitesine bağlanıp oranın firmware update'i yapılarak çözülebilir.
  • can see  (09.12.07 23:21:41) 
nano 2g'lerde ses limitini kaldırabilen var mı?gopod 1.4 sadece 1gleri destekliyor,diğerleri mp3gain yöntemi kullanıp iyice berbat ediyor..


  • saul  (10.12.07 02:04:51) 
nano 2g'de orjinal kulaklıkla bile kulağımı sağır edecek kadar yüksek ses alıyorum. nasıl oluyor bilmiyorum ama nano 1g den daha yüksek kesinlikle.


  • ozdek  (10.12.07 08:15:36) 
cowon+sennheiser ikilisi en iyisidir.


  • pain  (10.12.07 08:52:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.