[]

Sinema-Tv

hangi okullarda okunmalıdır (istanbul olması gerektiği belli zaten) bu yeni sisteme göre yaklaşık hangi bölümden kaçar net gereklidir? bir de okurken bazı setlerde amele gibi çalışma imkanı nedir?




 
Mimar sinan?
Bu sene 480,649 ve 500,317 arası puan alanlar girebilmiş.
Sinema tv ts1 den alıyor, yani coğrafya ve mantık alanında iyi netler çıkarmanız lazım.
Ygs'de 100 net ve üzeri yapıp, Lys'de
Tarih 44 sorudan 40 net, felsefe bölümü 30 sorudan 25 net, coğrafya 1-2 den birer yanlış edebiyattan da 50 net yaparsanız olur sanırım.
'bu bölüme şu netle şu puanla kesin girersiniz' diyemem zira kesin konuşabilecek kadar iyi bir sistemimiz yok. eh artık eşit ağırlık öğrencileri de sözelden tercih yaptığı için işiniz zor.
  • gebere jackson  (04.09.10 14:50:49) 
Okulun çok bir önemi yok aslında burada. Yani teknik imkanları iyi olan, ve sektörden gelen hocaları olan her okul iş görür bu açıdan. Tamamen kişinin azmi ve kendini geliştirmesiyle ilgili.


  • cncn  (04.09.10 15:58:08) 
@madyb, istanbul üniversitesinde sinema-televizyon değil radyo, sinema-televizyon var.

mimar sinan, olmadı marmara üniversitesi işte.
  • tebelles  (04.09.10 17:44:05) 
mimar sinan derken mimar sinan demek istemiştim. :p


  • gebere jackson  (04.09.10 21:12:48) 
varsayım yaparak cevap vermenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta yönlendiriyorsunuz insanları. soruda sinema-tv olduğu için ve siz de bu soruyu muhatap alarak cevap verdiğiniz için yanlış olan bir bilgiyi düzeltmek istedim. art niyetim yoktu yani.

sinema-tv istiyorsanız mimar sinan veya marmara en mantıklı seçim olur. rts'yi tavsiye etmiyorum. (bilhassa istanbul üniversitesini)
  • tebelles  (04.09.10 21:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.