[]

Internetten ayakkabı almak - numara problemleri

İnternetten daha önce ayakkabı almamış biri olarak biraz yardımınıza ihtiyacım var.

Numara konusunda kararsız kaldım markadan markaya numara ne kadar değişir. şuan kullandığım ayakkabılarımın hepsi 42,5 (converse'in 3 değişik modeli ve bir lafuma bot) yani 8,5 uk'miş. Alacağım sitede sadece 8 ve 9 var. Boyum cok uzun olmadığından 9 alıp palyaço gibide gezmek istemiyorum. Daha önce 42/8 adidas bir ayakkabı kullanmıştım ve parmaklarda hafif temas vardı ama kullanmamı etkilemedi. Converselerimde eskimeye başladıkça genişledi zaten şuan biraz büyük oluyorlar diyebilirim.

Son olarak şu iki ayakkabıdan hangisini begendiniz belirtirseniz sevinirim.
(git: tiny.cc)
(git: tiny.cc)

 
Siyahı


  • slymene  (01.09.10 19:27:53) 
Lacoste Marcel RTT Leather Plimsolls
bunu daha çok beğendim

  • xenophobe  (01.09.10 19:32:24) 
kahverenginin modeli daha çok hoşuma gitti ama altının o açık renk olan kısmını bilemedim.


  • damlanin  (01.09.10 19:33:39) 
lacoste un siyah modeli (git: tiny.cc) siyah sevenlere gelsin ozaman :). kahverengi kot altında çok güzel duruyor diye düşünüyorum ondan kahverengiyi linkledim.

yabancı sitelerde okuduğum yorumlara göre puma ve nike kullananlar lacoste'ta yarım beden düşük alıyorlarmış. 8de şansımı deneyeceğim.
  • aacwarlock  (01.09.10 19:45:20 ~ 20:06:15) 
git bir lacoste mağazasına ve deneyerek gör, ayağına uygun bir ayakkabı almazsan ayak yapını bozarsın.
kahverengi daha iyiymiş.

  • kayranin kedisi  (01.09.10 20:36:56) 
kahverengi güzelmiş.


  • hystarie  (02.09.10 04:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.