[]

Sabiha Gökçen'den E-5'e (Soğanlık'a) Gidiş?

Şimdi 23.30'da Sabiha Gökçene inecek uçakla bir misafirim gelecek. Soğanlık (Kartal) tarafına gitmesi gerekiyor o saatte. Havaş seçeneği uygun değil çünkü onlar e-5'ten gitmiyor. E-10 o saatlerde çok seyrek oluyor (olmadı sonuçta e-10 beklenecek tabii!). Peki taksiyle e-5'e inip ordan Harwe-Gebze minibüsüyle gitmek mantıklımıdır?
Havaalanından e-5'te harem gemze minibüsünün geçtiği bir yere taksiyle gitmek ne kadar tutarki? Ayrıca taksiciye gidilecek yer olarak ne söylenmeli ki taksiden iner inmez minibüse bilinilsin. Minibüs o saatlerde bulunıyor orası sorun olmaz.
Alternatif bir yöntem bilen varsa susmasın söylesin. Teşekkürler


 
e5 soğanlık için e10 mantıklı.havaşı da sorabilirsin vardır belki ordan geçen. taksi 35 falan yazar bence. gebze hareme nedne biniyor diek gideceği yere gitsin taksiyle?

e9 falan var mı baktın mı?
  • raki masasinin degismez adami  (31.08.10 11:16:08) 
e-10'dan daha iyi bi alternatif yok.
sefer saatleri 23:40, 00:20, 00:50
en kötü ihtimalle yarım saat beklersiniz.

taksi ile pendik köprüsü'ne veya tersane köprüsü'ne inseniz 15-20 lira arası tutar.
zaten gebze-harem'le oralardan soğanlık da yarım saatten fazla sürer. çektiğiniz eziyete verdiğiniz paraya değmez.
  • cruor  (31.08.10 11:19:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.