[]

Öğrenim Kredisi?

memnun olmadığım bi bölümdeyim ve sanıyorum ki bu sene (3. senem) bu bölümü bırakıp öss ye gireceğim.

1- bu sene össde istediğim bölümü kazanıp önceki okul kaydımı sildirirsem öğrenim kredisi iptal oluyor mu? (normalde 1 sene daha alacağım)

2- yeni okulum devam ediyorken benden öğrenim kredisini geri ödememi isterler mi?

 
ben de 2 sene bir bölüme devam ettikten sonra öss'ye tekrar girerek yeni bölüme geçtim. ögrenim kredisinin devam etmesi için kyk'ya dilekçe gönderdim. dilekçede ek olarak eski bölümümle ilişkimin kesildigine dair bir belge ve yeni bölümümden aldığım ögrenci belgesini bulundurdum. böylece 2 sene daha aldım kredimi ve normal süresinde bitti.
1) ögrenim kredim kaldıgı yerden devam etti.
2) okulum bitmeden ödeme yapmamı da istemediler.
hatta yeni girdigim bölümün bitiş tarihinden 2 yıl sornasına attılar ödeme başlangıcını.
  • amuzende  (23.08.10 14:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.