[]

2 günde Ankara turu

Yurtdışından gelen bir arkadaş için 2 günlük kısa ve öz bir Ankara turu planına ihtiyacımız var. İhtiyacımız olan bilgiler şimdilik:
-Tek gecelik fiyatları uygun olan merkezi oteller
-Mutlaka gezilmeli denilen müzeler(ve haftasonları hangi saatlerde açık olurlar)
-En uygun nasıl ulaşım sağlanır?
Akla gelen başka öneriler de olursa güzel olur tabii.
Yardım için şimdiden teşekkürler.

 
ankara için 2 gün çok bile.
ilk olarak anıtkabir tabiki de.
sonra ankara kalesi etnoğrafya müzesi olabilir. atakulenin kule kısmına çıkış (manzara seyretme amaçlı) ve mogan parkı planınız içinde olsun.(göl kıyısında olmasından dolayı) birde aoç hayvanat bahçesi var. otel olarak kızılay tarafını tercih ederseniz ulaşımınız çok rahat olur.
aoç de mutlaka kokoreç ve dondurma yemelisiniz.
pazar günü boşta kalırsanız beypazarı yaşayan müzeye gidersiniz. beypazarı otobüsleri 30dk. aralıkla akköprüden kalkıyor. oraya kızılaydan ulaşım metroyla.
  • cableguy  (18.08.10 18:40:43 ~ 28.08.10 21:48:59) 
melih gökçeğe'de götürün, bence ankara'da görülmesi gereken en öenmli kalıntıdır.


  • bir zamanlar cocuktum  (18.08.10 19:32:51) 
kuğulu park a da gidilebilir. ankara bu kadar zaten.


  • ben eksiktim  (18.08.10 20:56:55) 
Anadolu Medeniyetleri Müzesi var, görülmeli bence. Etnografya müzesinden çok daha zengin.
Bir AVM'ye de götürmezseniz olmaz, bütün Ankaralılar oralarda. KentPark'ı tavsiye ederim (ciddiyim ama absürd bir öneri olduğunun da farkındayım).

  • firez  (19.08.10 00:27:18) 
cermodern muze var bir de.


  • nazenin  (19.08.10 04:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.