[]

Atatürk Havalimanı'na yakın nereden ev tutmalı?

Evet canlar,

Is basvurum kabul edildigi icin istanbul'a yerlesmem gerekiyor. Ataturk havalimanina sabahlari 30-40 dakikada ulasimin saglanabilecegi (firmanin kendi servisi var), toplu tasimalara falan da cok uzak olmayan, 2+1 ve aylik kirasi en fazla 600-700 olan bi ev ariyorum.

Istanbul'u neredeyse hic bilmiyorum. o yuzden olmasini umdugum diger kriterleri de belirtirsem sanirim daha iyi yardimci olabilirsiniz.

-Kombili olmali
-Ara kat olmasi guzel olur
-Semt olarak gece sokakta itin kopugun mumkun oldugu kadar az oldugu bir yer olmali, ayda 1-2 defa kiz arkadasim bende kalmaya gelecek, ikimiz de huzursuz olmamaliyiz sokakta yururken
-temiz bi ev ariyorum, banyo mutfak ne bileyim temiz olsun, yerli yerinde olsun

simdilik aklima gelenler bunlar. 1 hafta icinde ev bulup esya konularini da halletmem gerekiyor. Fikir verirseniz cok sevinirim.

tesekkurler.

 
bahçeşehir sizin için ideal bir yer olabilir. havalimanına çok uzak değil, ayrıca çok güzel siteler mevcut. fiyatları da uygun diye biliyorum. bunun dışında bakırköy veya yeşilköy tarafları da olabilir ancak kiralar nasıldır, bir fikrim yok. ayrıca o semtlerin de bazı yerleri sıkıntı yaratabilir. son olarak da, havalimanına pek uzak değilde şehre baya uzak olan beylikdüzü var. çok güzel bir yer ve yerleşim alanları da gitgide güzelleşiyor. ama şehre olan mesafe bezdirebilir.


  • okachu  (14.08.10 19:49:58) 
bu senin maddi gücüne bağlı elbette ahl'yi camdan gören evler var 1 trilyon fiyatlı.
-avcılar orta mesafede ve metrobüsle ulaşım kolay sayılır. a'dan z'ye her türlü ev de bulabilirsin. (fyi kiralık eşyalı evim var)
-halkalı ve yeşilköy de baya yakın
-en yakını ve makulü herhalde cennet, ama it kopuk doludur.
  • desdinova  (14.08.10 19:50:04) 
hocam e5 yakin bi yerden tutarsan toplu tasima sorunun olmaz. bahcelievleri tavsiye edice ama biraz daha pahali olabilir. soganli ve siyavuspasa taraflarina bak. merter de olabilir ama biraz gurultulu ve kalabaliktir. bakirkoy icinde de temiz bi yer bulabilirsin. Bu saydiklarim havallimanina 7-8 km olacak yerler. Daha yakin olsun diosan gorece daha ucuz sefakoy ve cennet mahallesi var.


  • ra s al ghul  (14.08.10 19:53:26) 
osmaniye taraflarına bakabilirsin.


  • el magico  (14.08.10 21:13:32) 
osmaniye tarafı +1
başakşehir,bahçeşehir tarafları istanbulun (görece)merkezine ulaşmada seni zorlayabilir.taksim,beşiktaş vs. yani.bakırköyde bak derim ben, yalnız emlakçıların çoğu internetle pek sevişmiyorlar,kalkıp 1-2 gününü ayırman işini kolaylaştırır(tecrübeye dayanarak) muhit insanları da öğrenci/bekar/misafir/kalabalık misafir/az gürültü kaldıran insanlar.
kolay gelsin
  • jai ho  (15.08.10 00:53:43) 
küçükçekmece atakent mahallesinde ka green evleri var. hurriyet emlak da bolca ilanını bulabilirsin. 500-550 lira kirası var. cok begenecegine eminim..


  • rengikahve  (15.08.10 01:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.