[]

Saçı en iyi şekillendiren şey

nedir? Özellikle inatçı saçlar için, mümkünse saç ve başa en az zararlı olsun. Jöleyi sevmiyorum. Dax diyorlar bi de ama onun da rezil bi yapışkanlığı var. Sprey tarzı şeyleri de hiç kullanmadım. Ne önerirsiniz?

not: erkek saçı


 
köpük diyorum ben.


  • black sabahat  (14.08.10 14:42:42) 
sprey iyidir de saçın anasını sikiyor be birader. köpük de erkek adama yakışmaz der kaçarım.

şaka lan ben böyle bir insan değilim aslında. köpük iyi şekil vermiyor, sprey de gerçekten çok zor çıkıyor saçtan ve hakkaten de zararlı. sen bilirsin çok kaliteli bir köpük işini görür aslında.
  • karrdanadamv2  (14.08.10 14:52:05) 
saç ürünlerinin en iyisi kadınlara sanırım, elidor ve pantene'in saç kremleri var (durulama gerektirmeyenler) erkekler kullansa anında gayleştirmez :) normal şampuan gibi kokuyolar, iyi şekillendiriyolar ve saçlar yumuşak kalıyo, her tür saça var. sprey de yapışkan yapabilir bi de garip kokuyolar


  • dezenfettan  (14.08.10 15:04:45) 
ya avon'dan nefret ediyorum ama durulanmayan sac sekillendiricileri cok iyi bence. neredeyse tum markalarin urunlerini kullandim, saclarim nemliyken uyguladigim o avon urununun yaptigi sakinlestirmeyi hicbiri yapamadi.


  • kayranin kedisi  (14.08.10 19:46:13) 
limon


  • kutuların sessizliği  (14.08.10 21:40:30) 
Ben de köpük diyorum.


  • mabelle  (14.08.10 21:58:11) 
wax


  • hsyn  (15.08.10 10:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.