[]

bişey yapmalı ama ne?

bu sene üniversiteden mezun oldum ama bölümümle ilgili bir iş bulabileceğimi sanmıyorum.. bölüm neydi derseniz hungaroloji idi.. ne kattı bana? iyi denebilecek derece macarca, az biraz latince, budapeştede 1 aylık burs.. ingilizcem de oldukça iyi diyebilirim.. bu vasıflarla ben ne yapabilirim bi fikriniz var mı?

hep grafik tasarım, moda tasarım vs okumak istedim ama ailemle yaşadığım çatışmalar sonunda bu bölüme girdim( burası biraz uzun hikaye, geçiyorum ). şimdi yaş 25, güzel sanatlar fakültelerinde yaş sınırı var. ne yapsam ben? yaş sınırı olmayan, fiyatı çok uçuk olmayan bi okul, kurs vs biliyor musunuz? ( yurt dışı da olur ). ya da vazgeç, şu işleri yapabilirsin dediğiniz bi alan var mı? kafam çok karışık, bir bilinmezin içinde yüzüyorum ve moralim çok bozuk.. fikir verecek birilerine ihtiyacım var kafayı yemeden önce.. teşekkürler..


 
a) Macar büyükelçiliğinde iş var mı diye araştır

b) MBA yap

c) Dış ticaret konusunu araştır

d) Türk Macar iş adamları vs. gibi derneklerle temasa geç
  • hilhan  (13.08.10 16:37:44) 
thy'ye başvur ama kesin girerim diye düşünme acayip seçiciler. ama olursa süper fikir hem de gezmiş olursun.


  • esenboga  (13.08.10 17:33:28) 
macaristanla çalışan bi seyahat acentasına gir.


  • entropik  (13.08.10 17:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.