[]

derin dondurucudan çıkan piliç...
derin dondurucudan çıktıktan çözdürdüten sonra tekrar dondurulması sakıncalı deniyor.
peki derin dondurucuda 2 hafta kaldı, çözdürdük. sonra pişirip bi kısmını tükettikten sonra pişmiş halde derin dondurucuya tekrar koyabiliyor muyuz?
peki derin dondurucuda 2 hafta kaldı, çözdürdük. sonra pişirip bi kısmını tükettikten sonra pişmiş halde derin dondurucuya tekrar koyabiliyor muyuz?

e zaten biliyorum onu. burdaki soru pişmiş olması bişiyi değiştiriyor mu? değiştirmiyorsa neden?
- hayo
(09.08.10 15:35:26 ~ 15:39:51)

ben buzluktan cikardigim ispanagi falan pisirip bi kismini geri koyuyorum keza kirmizi eti ve bamyayida, tavik hic denemedim.
- cairo
(09.08.10 15:41:34)

piştikten sonra o tavuk değil, pişmiş tavuk oluyor. gönül rahatlığıyla dondurunuz.
- no avalon
(09.08.10 16:08:51)

tüm donmuş ürünler, çözüldükten sonra tekrar dondurulmaz ve kısa süre içinde tüketilmesi gerekir. çözünen gıda, içerisindeki organizmalardan dolayı sterilizasyonunbu kaybeder. tekrar dondurma aşamasında zaten bozulma başlamıştır. bundan dolayıdır dondurulduktan sonra çözünen gıdalar en kısa sürede tüketilmelidir. bu, tavukken pişmiş olan tavuk için de geçerlidir.
- altinci nesil caylak
(09.08.10 16:37:32)
1