[]

ttnet 4 gb kotalı adsl faturası

temmuz'un 29'unda download'a baktığımda 7.485 gb idi. ay sonu itibariyle buna yaklaşık 1 gb'lık bir download daha eklenmiş. bazı yerlerde fatura kesim tarihinin ayın 29'u olduğunu duydum. bu durumda 29'undan sonraki 1 gb'lık kısım ağustos'a mı devredilecek? yani ağustos ayında hiç kotayı aşmasam bile sanki 1gb aşmışım gibi 10 lira fazla mı vereceğim?

bu arada bugün ttnet'in bir yazıhanesindeki görevliye sorduğumda, bana fatura kesim tarihinin herkes için faklı olduğunu ve her ay değiştiğini söyledi. fakat ttnet'in sitesinden e-faturalara baktığımda, "fatura tarihi" olarak hep ayın 1'i gözüküyor. yani atıyorum temmuz'un fatura tarihi 1 ağustos gibi. buradaki fatura tarihi, fatura kesim tarihi değil midir?

ya bir de geçen ay o kadar aşsam da 56 dan fazla ödemeyeceğim. o zaman çok saçma değil mi öbür aya devredilmesi?

şimdiden teşekkürler ilgilenenlere.

 
ttnet kota aşımları bir sonraki aya yansıyor. yani temmuz ayında 1gb kota aştıysan temmuz ayı faturası zaten gelmiş olduğu için, sen bu aşım ücretini bir sonraki ayın faturasında görebileceksin ancak. bu aşım faturaya da zaten temmuz ayı kota aşımı olarak yansıyacak. fatura kesim tarihleri farklı olabilir ama faturalara yansıyan ücretler hep 1 aylık süreyi kapsıyor. (1-31 arasını yani) bir sorun yok yani ortada.


  • emrag  (04.08.10 21:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.