[]

toefl ve gmat ücretleri

1- bu sınavların ücretlerini yatıracağım kredi kartıyla. fakat 185$'ı yatırdıktan sonra, bankamatikten öderken tl olarak ödeyeceğim. peki bu kaç tl'ye tekabül eder? iş bankasının kartı. duyduğuma göre tam olarak doların alış-satış fiyatları üzerinden gitmiyormuş. ne kadar olur yani?



2- bir de gmat ücretini 2 kere yatırdıktan sonra, bize 1.yi iade ediyorlarmış falan. saçma geliyor bana gene de sorayım dedim. doğru mudur hakkaten? benim kart limitim o kadarı karşılamaz çünkü.

3- bir de izmir'de hangi sınav merkezlerini önerirsiniz? kimisi çok küçük oluyormuş, kimisinde bilgiayarlar iyi değilmiş vs. o yüzden sorayım dedim.

 
1- odeme yaptıgın gunku kur uzerinden biliyorum. 300 tllik sanal kart yapmak ve kayıt olduktan sonra kartı iptal etmek en iyisi


  • jason burun  (04.08.10 00:58:34) 
300 lira civarında (293-297 arası o günkü kura göre değişir) oluyor. maximum kart benden 295 çekmişti 1 ay önce.

2 ve 3 hakkında ise fikrim yok.
  • little bob  (04.08.10 01:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.