[]

Ankarada Pasaport İşlemleri

eski pasaportumu uzattırmak için ankara emniyetine gitmem gerekiyor fakat duyduğuma göre çok sıra oluyormuş. Son zamanlarda gideniniz var mı pasaport uzattırmak için.

Diğer sorumda, arkadaşım yeni pasaport alması gerekiyor fakat 1.5 ay sonraya randevu veriyor ankara emniyeti. Randevusuz gidildiğinde e-pasaport çıkarılabiliyor mu?


 
ben de dün aradım ilk defa pasaport almak için ekim 1'e tarih verdiler ancak sabah erken gidip sıra alabilirsek başvuru yapabiliyormuşuz. sabah erken dedikleri de 6-7 olsa gerek.


  • anestezik  (29.07.10 11:18:03) 
geçenlerde akköprüdeki merkeze bir arkadaşım randevusuz gitti, aldı geldi. sıra fln yokmuş.

ama çalışıyorsan, riske giremem diyorsan ankara ilçelerine randevu alabilirsin. çoğunda yakın tarihe randevu alabiliyorsun.ben kazan'a aldım mesela.
  • atmosphere  (29.07.10 11:20:04) 
gercekten de sabah 6-7 gibi gitmeniz gerek. saat 8'de neredeyse kızılay'a kadar uzanan bir kuyruga girmek insani cildirtiyor cunku. ayrıca daha onceden sisteme parmak izleriniz gecirilmediyse once onunla ugrasmak, sonra da baska kuyruga girip harc yatırmak gerekiyor. Ben dun almayi basardim, kolay gelsin. cekilecek cile degil .)


  • cherrypeach  (29.07.10 12:23:55) 
haftaya Elmadığına randevu aldık. Yarın sabahda gidip Ankara Emniyet de şansımızı deneyelim bakalım.


  • maydogdu  (29.07.10 14:13:59) 
az önce şirketten arkadaşla kazan'a gittik geldik. hiç kimse yoktu. 1 saatte her şey bitti.

pasaport almak isteyen arkadaşlara kazan'ı şiddetle tavsiye ederim. özellikle arabası olanlara.
  • atmosphere  (29.07.10 15:57:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.