[]

Çok ucuz ev

Gençler selam,

Bir ev buldum ama fiyatı muadillerine göre epey ucuz. sorunlu kooperatif hikayesi varmış, sorunları çözülmüş. tapu çıkmış, elektrik, su, doğalgaz, internet var. Daire, site içinde. Aidat makul. Yaklaşık 10 yaşında bina. Muadillerine göre epey ucuz olunca hafif kıllandım.

Şimdi ben bu evle ilgili neye bakmalıyım? Neyi kontrol etmeliyim ki başım ağrımasın?

 
biz de çok ucuz, minnoş bir ev bulmuştuk. sonra teker teker çürüttük. mutfak dardı, mutfakla lavabo kapısı dipdibeydi. ve binanın 2 yanına bizim binadan daha katlı bina yapılması için temel kazmışlardı. yani yeni binalardan sonra bizim daire epey gölgede kalacaktı. sonra yatak odasının diğer tarafında komşunun mutfak vardı. bu gece yarısı tıkırtı demekti. ve hemen az ilerde cami vardı. bunlar benim için sorun değil ama yanımdaki için sorundu.


  • teyze  (29.04.25 11:46:18) 
kiracı var mı?
verilen bilgileri belediyeye gidip doğrulattın mı?

  • scudman1  (29.04.25 12:02:18) 
Her şey olabilir.

Altından metro geciyordur, taşıyıcı kolonda kirişte çatlak vs vardır, yanında yöresinde büyük bir inşaat olacaktır,

Site içerisinde demişsiniz de Türkiye'de "site" aşamasına geçememiş hala kooperatif statüsünde bulunan ama kendini "site" olarak satan çok yer var.

Siteye gecilememis bir kooperatifse sıkıntıları bitmez mesela.
  • makbur  (29.04.25 16:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.