[]

lastik seçimi - çıkmazdayım!

istediğim markanın ön ve arka lastiklerinin aynı modelini bulamıyorum. sabahtan beri aramadığım lastikçi kalmadı.

ön ve arkalar farklı boyutlarda olduğu için öne takabileceğim boyutu bulabiliyorum ama arkaya takacağım boyutu bulamıyorum. üretimi bitmiş.

önü farklı model arkayı farklı model taksam çok sorun yaşar mıyım? bildiğim sıkıntılı durumlar yaratabildiği yönündeydi ama size de sorayım duyuru ahalisi.

istediğim boyutta aynı model ön ve arka boyutta satan tek bir marka var ama onu kullanmak istemiyorum.

 
Yuksek hizlarda hafif viraja girerken lastiklerin farkli yol tutusundan, farkli donme hizlarindan dolayi istedigin gibi keskin ya da genis acili bir sekilde donemeyebilirsin.

Donuste on ya da arka lastik ciftlerinden biri yol tutusunu daha erken kaybettiginden donusleri istedigin gibi yapamayabilirsin. Yagisli havalarda daha da kotu olabilir bu durum.

Ayrica aracinda cekis kontrolu varsa, farkli lastiklerin sensorlerinden farkli hiz verisi alacagi icin virajda problem olabilir diye dusunuyorum.
  • thetruenorthstrongandfree1  (29.04.25 01:18:42) 
Ön ve arka lastikler farklı ebatlarda olduğuna göre aracın yüksek performanslı ve güçlü bir motora sahip olduğunu varsayıyorum.

Ben böyle bir şey yapmazdım. Onun yerine dördü de aynı desene sahip lastiği tercih ederdim. Performanslı bir arabada farklı desen riskine girmezdim.

Almak isteyip de bulamadığınız, bulduğunuz ve almak istemediğiniz lastiklerle arabanızın marka ve modelini öğrenebilir miyim?
  • 10551037  (29.04.25 02:04:37) 
staggered jantli bir araca on arka farkli lastik takma yaw, yazik gunah.


  • cooperr  (29.04.25 06:57:12) 
Lastikparkta senin derdini çözerler,yalnız büyük şubelerinden birine gidebilirsen işini çabuk halledebilirsin.Benzer lastik markasının ikamelerinden mevcut.


  • smokee  (29.04.25 09:38:28 ~ 09:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.