[]

İki kız avrupa tatili için nereleri tavsiye edersiniz?

Amaç daha çok gezmek görmek, deniz tatili olmasa da olur.

Ama güvenli ve sıkıntı yaşamayacağımız lokasyonlar?


 
barcelona


  • gabe h coud  (28.04.25 13:33:20) 
gitmediyseniz eğer viyana, roma, londra.


  • orient blue  (28.04.25 13:37:34) 
prag ve krakow da güzel bir seçenek olabilir.


  • lüzumsuz adam  (28.04.25 13:42:57) 
Benelux-paris


  • kullanicadi  (28.04.25 13:44:32) 
viyana budapeşte prag

paris amsterdam

isviçre italya

hepsi güzel yerler.
  • jelly bear  (28.04.25 13:45:49) 
Ne kadar kalacaksınız?

4-5 gün -> Viyana (anca yetiyor)
1-1,5 hafta -> Yukarıdakine ilaveten bilimum Avusturya köyleri (Hallstat ve onun kuzeyindeki diğer göllerin çevresindeki minik köyler)
2 hafta -> Yukarıdakilere ilaveten Prag (yakın zaten trenle 3-4 saat ve ucuz)

Daha fazla vaktiniz varsa Budapeşte ve/veya Dresden'i de bu rotaya ekleyebilirsiniz.
  • himmet dayi  (28.04.25 13:48:18 ~ 13:48:37) 
iki kadin icin avrupa'daki her yer gayet güvenli


  • sonsuz  (28.04.25 13:53:50) 
amsterdam prag. avusturya isviçre sıkar.


  • mikahakkinen  (28.04.25 14:02:48) 
gidebiliyorsanız birleşik krallık. londradan bir başlayın edinburgha kadar. trenle geze geze gidersiniz.

iskoçyada benim yerime birer kadeh viski için.
  • yurtsuz john  (28.04.25 14:36:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.